Stiri

Lenovo lansează ThinkPad X1 Nano și X1 Fold

Lenovo ThinkPad X1 Nano și ThinkPad X1 Fold
Lenovo ThinkPad X1 Nano și ThinkPad X1 Fold

Lenovo lansează cel mai nou laptop din portofoliul X1, ThinkPad X1 Nano. Este cel mai ușor dispozitiv ThinkPad dezvoltat până acum, cântărește doar 907 grame și deschide noi orizonturi în ceea ce privește performanța și funcționalitatea unui laptop într-un design incredibil de ușor.

Primul ThinkPad Lenovo bazat pe platforma Intel Evo și alimentat de procesoare Intel Core de generație a 11-a, X1 Nano oferă viteză și inteligență superioare, având în același timp o durată de viață remarcabilă a bateriei. Imaginile captivante sunt afișate pe un ecran 2K de 13 inchi, cu margini înguste, cu un raport de aspect de 16:10. Patru difuzoare și patru microfoane îmbunătățesc funcționalitățile audio-vizuale ale dispozitivului, iar pentru o experiență de utilizare cu adevărat captivantă, X1 Nano este compatibil cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Noul laptop dispune de conexiune WiFi 6, și o funcție opțională 5G cu lățime de bandă mai mare.

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Lenovo anunță și disponibilitatea pentru comandă a primului PC pliabil din lume, ThinkPad X1 Fold. Un succes inovator al inginerilor Lenovo, X1 Fold este un gadget portabil și versatil care setează noi standarde de experiență a PC-urilor, prin procesoarelor Intel Core cu tehnologie Intel Hybrid bazate pe programul de inovație Intel Athena Project. ThinkPad X1 Fold aduce funcționalitățile de pe smartphone-uri, tablete și laptopuri într-un singur PC pliabil care va redefini modul în care utilizatorii lucrează, se joacă, creează și se conectează. Cu funcția opțională 5G, viteza conexiunii este mai sigură și optimizată, iar utilizatorul este protejat datorită funcțiilor de siguranță ThinkShield.

Controlul și configurarea PC-ului

Toate produsele marca Think sunt preinstalate cu o versiune Lenovo Vantage dedicată companiilor, care în această toamnă primește un upgrade. Commercial Vantage 1.2 este o aplicație care simplifică actualizările setărilor hardware pentru utilizatorii finali și oferă controale speciale pentru administratorii IT responsabili de gestionarea unui portofoliu de dispozitive.

Commercial Vantage le permite utilizatorilor să își gestioneze și ajusteze setările de performanță a bateriei, microfonului, ecranului și a camerei video pentru o experiență audio-vizuală optimă. De asemenea, funcția oferă siguranță suplimentară prin detectarea rețelelor WiFi mai puțin sigure datorită actualizărilor automate de BIOS și firmware. Pentru utilizatorii finali, actualizările de sistem se pot face rapid, fără asistență IT specializată. Cu Commercial Vantage, administratorii IT pot menține controlul fiecărui dispozitiv Lenovo din portofoliu, hotărând când și ce actualizări sunt verificate și instalate de softul Lenovo Vantage.

Preț și disponibilitate

ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu prețuri începând de la 2.499 de dolari și va fi expediat în câteva săptămâni. ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Prețurile vor începe de la 1.399 de dolari. Commercial Vantage versiunea 1.2 va fi disponibilă la nivel global începând cu 13 octombrie și va fi inclusă pe toate produsele noi din gama Think, fără costuri suplimentare.

To Top