Fun

Let`s Do It Romania

Sâmbătă, 25 septembrie, voluntarii înscriși pe listele Let`s Do It Romania vor ieși cu mic cu mare la curățenie generală. Campania este o premieră pentru România iar dacă acesta se va dovedi un succes, curațenia de toamnă ar putea fi organizată an de an cu sprijinul autorităților.

Curațenia se va desfășura între orele 8 și 15. Toți voluntarii sunt rugați să se prezinte la cel mai apropiat punct de înregistrare din fiecare județ, pentru a primi informațiile despre curățenie, pentru a asculta și a semna instrucțiunile de siguranță, dar și pentru a semna pentru materialele de lucru primite (în cazul în care acest lucru se întâmplă).
După Smiley, Leonard Doroftei, Holograf şi Adrian Despot, cinci noi trupe devin ambasadori ai “Let’s Do It, Romania!” şi transmit un mesaj de mobilizare pentru fanii lor din toată ţara: Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan și KUMM vor face curăţenie pe 25 septembrie.

Principalii sponsori ai proiectului sunt Valad, British American Tobacco, Fundația Acvatot, Air Liquide, Romcarton, Linde Gas, Silnef, Caroli, Ursus. De asemenea, au fost obținute și sponsorizări în material de curățenie (saci, mănuși, măști), principalii susținători fiind Sanirom, Kimberly Klark, Bricostore, Cesarom, Eco-X, ANST și Saint Gobain.
Lets do it romania

To Top