Stiri

LG G7 ThinQ vine cu Snapdragon 845 și AI integrat

LG a lansat cel mai recent smartphone premium al său, modelul LG G7 ThinQ, concentrându-se pe adăugarea unor caracteristici AI utile și convenabile experienței fundamentale de utilizare a smartphone-ului.

Având la bază platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 845, LG G7 ThinQ oferă 4GB/6GB de RAM și 64GB/128GB spațiu intern de stocare, pentru a rula cu ușurință chiar și cele mai solicitante funcții și aplicații. Telefonul afișează un ecran cu diagonala de 6,1 inci, acoperit cu sticlă Gorilla Glass 5. LG G7 ThinQ a trecut de 14 teste militare MIL-STD 810G și îndeplinește cerințele IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Modelul LG G7 ThinQ este disponibil cu o cameră foto de 8MP pe față și un obiectiv de 16MP pe spate, atât în configurație standard, cât și Super Wide Angle, pentru a oferi fotografii de rezoluție mai mare, cu mai multe detalii. LG a îmbunătățit și mai mult funcțiile AI ale camerei foto, lansate prima dată în cadrul modelului LG V30S ThinQ. AI CAM oferă acum 19 moduri de fotografiere (în creștere de la opt), obținând poze și mai inteligent optimizate. Iar utilizatorii își pot îmbunătăți și mai mult fotografiile, alegând una dintre celelalte trei opțiuni de efect, în cazul în care cele recomandate de AI CAM nu li se par potrivite.

Fotografia cu ajutorul LG G7 ThinQ în condiții de iluminare scăzută atinge un nou nivel de performanță, datorită noii camere foto Super Bright Camera, cu imagini de până la patru ori mai luminoase faţă de fotografiile făcute la lumină redusă. Prin combinația senzorilor de imagine cu procesarea software, algoritmul AI ajustează automat setările camerei foto când fotografia este realizată la lumină scăzută.

Telefon cu AI și Google Lens

LG G7 ThinQ va fi unul dintre primele smartphone-uri ce oferă integrat Google Lens. Google Lens este o funcție nouă de căutare a obiectelor, folosind cele mai noi tehnologii în AI și algoritmi de recunoaștere a imaginilor. Disponibilă în cadrul Google Assistant și Google Photos, Google Lens poate oferi mai multe informații despre obiecte precum puncte turistice de referință, plante, animale și cărți, suportând de asemenea recunoașterea textelor. Utilizatorii vor putea să viziteze site-uri web, să adauge o carte de vizită la contacte, să adauge evenimente în calendar, sau să caute un fel de mâncare dintr-un meniu de restaurant direct din Google Lens. Mai multe detalii despre Google Lens vor fi dezvăluite la conferința Google I/O, ce va avea loc luna aceasta, în California.

Aflată imediat sub butoanele de volum, tasta Google Assistant oferă posesorilor de LG G7 ThinQ acces direct la funcțiile AI din telefon. O simplă apăsare a tastei va lansa Google Assistant, iar două atingeri în succesiune rapidă vor lansa Google Lens, o premieră pe nișa de telefonie mobilă. Utilizatorii pot, de asemenea, să țină apăsat butonul și să înceapă să vorbească imediat cu Google Assistant.

Cu ajutorul Super Far Field Voice Recognition (SFFVR) și al microfonului extrem de sensibil al smartphone-ului, Google Assistant poate recunoaște comenzi vocale de la distanțe de până la cinci metri. SFFVR poate identifica comenzile din zgomotul de fond, astfel încât LG G7 ThinQ devine o alternativă bună pentru un difuzor AI pentru casă, chiar și atunci când este în funcțiune televizorul. Comenzile Google Assistant disponibile pentru utilizatori pe LG G7 ThinQ au fost sporite, astfel încât posesorii acestui smartphone pot realiza și mai multe, doar prin propria voce.

To Top