Stiri

Logitech aduce în România accesorii pentru Samsung Galaxy Tab

Logitech Keyboard Folio
Logitech Keyboard Folio

Logitech aduce în România primele accesorii dedicate tabletei Samsung Galaxy Tab 3. Noua colecție include husa-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trei carcase Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 pentru modelele de 10.1 inch, 8.0 inch și 7.0 inch. Realizate din materiale rezistente la apă, aceste noi carcase oferă protecție în ciuda consției delicate. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatură integrată ce facilitează o tastare rapidă, cursivă și confortabilă.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatură Bluetooth ale cărei taste sunt așezate precum cele de la o tastatură obișnuită, asigurând o experiență a tastării rapidă, cursivă și confortabilă. Sistemul SecureLock păstrează marginile tabletei Galaxy Tab fixate de ramă cu ajutorul unor clame, în timp ce magneții mențin carcasa închisă atunci când tableta nu este folosită.

Dacă ești în căutarea unei huse pentru tabletă care să nu dispună și de tastatură, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch este o alegere foarte potrivită. Aceste carcase protejezează tableta împotriva zgârieturilor, vărsărilor sau lovirilor accidentale.

Logitech Keyboard Folio

Logitech Keyboard Folio

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 este disponibilă în România din această lună la un preţ recomandat de 449 Lei. Dispozitivele Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 și 7.0 sunt disponibile din luna martie la un preţ recomandat de 219 Lei.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1

To Top