Stiri

Logitech aduce o tastatură iluminată pentru living

Logitech K830
Logitech K830

Logitech aduce în România tastatura Illuminated Living-Room Keyboard K830, un dispozitiv perfect pentru cei care doresc să se bucure de conţinutul de pe computer pe televizor. Tastatura reîncărcabilă dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansată, astfel încât utilizatorii să poată controla conţinutul multimedia, aşezati în pat sau pe canapea.

Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat în funcţie de cantitatea de lumină din încăpere, astfel încât să poţi tasta fără efort în orice condiţii de iluminare. Tastele se luminează atunci când utilizatorii tastează. Când aceştia se opresc din scris, tastele se vor stinge după cinci secunde pentru a reduce consumul de energie.

Destinat spatiilor moderne, această tastatură este compactă şi uşoară, cu taste fine ce sunt optimizate pentru accesul divertismentului de pe televizor. Cu Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830, poţi naviga cu ajutorul unei conexiuni rapide cu computerul de la o distanţă de până la 10 metri, datorită receiver-ului Unifying ce oferă conectivitate wireless 2.4GHz. Tastatura este de asemenea reîncărcabilă, astfel încât utilizatorii nu vor trebui să aibă grija bateriilor.

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este disponibilă în România la un preţ recomandat de 459 Lei.

Logitech K830

Logitech K830

To Top