Stiri

Logitech îți transformă iPhone-ul în consolă

Logitech Powershell
Logitech Powershell

Logitech a lansat Logitech PowerShell Controller + Battery, un dispozitiv cu butoane de joc asemănătoare unei console. Acesta permite sesiuni de joc mai lungi pe modelele iPhone 5s, iPhone 5 și iPod touch (a cincea generație) ce rulează cu sistemul de operare iOS 7. Pentru a folosi acest nou tip de consolă de gaming, trebuie sa introduci iPhone-ul sau iPod-ul touch în controller la fel ca în cazul unei carcase standard.

Butoanele analogice ale Logitech PowerShell Controller + Battery oferă experiența familiară a gaming-ului pe consolă, datorită dPad-ului, butoanelor shoulder și butoanelor ce permit controlul modului de joc. Poți folosi întreg ecranul pentru a vedea jocul, iar forma ergonomică își permite să te joci pentru perioade mai lungi. Controller-ul portabil intră cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică, așa că te poți juca oriunde mergi.

Controller-ul este compatibil cu un număr mare de jocuri care funcționează în concordanță cu framework-ul iOS 7: Bastion, Fast&Furios:The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD și Nitro, și multe altele, disponibile în magazinul Apple App Store.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil online începând de astăzi pentru pre-comandă la prețul de 100 Euro. Dispozitivul va fi disponibil în magazinele Apple și în alte magazine la nivel global începând cu luna decembrie.

Logitech Powershell

Logitech Powershell

To Top