Stiri

Logitech îți transformă iPhone-ul în consolă

Logitech Powershell

Logitech a lansat Logitech PowerShell Controller + Battery, un dispozitiv cu butoane de joc asemănătoare unei console. Acesta permite sesiuni de joc mai lungi pe modelele iPhone 5s, iPhone 5 și iPod touch (a cincea generație) ce rulează cu sistemul de operare iOS 7. Pentru a folosi acest nou tip de consolă de gaming, trebuie sa introduci iPhone-ul sau iPod-ul touch în controller la fel ca în cazul unei carcase standard.

Butoanele analogice ale Logitech PowerShell Controller + Battery oferă experiența familiară a gaming-ului pe consolă, datorită dPad-ului, butoanelor shoulder și butoanelor ce permit controlul modului de joc. Poți folosi întreg ecranul pentru a vedea jocul, iar forma ergonomică își permite să te joci pentru perioade mai lungi. Controller-ul portabil intră cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică, așa că te poți juca oriunde mergi.

Controller-ul este compatibil cu un număr mare de jocuri care funcționează în concordanță cu framework-ul iOS 7: Bastion, Fast&Furios:The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD și Nitro, și multe altele, disponibile în magazinul Apple App Store.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil online începând de astăzi pentru pre-comandă la prețul de 100 Euro. Dispozitivul va fi disponibil în magazinele Apple și în alte magazine la nivel global începând cu luna decembrie.

Logitech Powershell

Logitech Powershell

Cele mai populare

Mergi la început