Stiri

Logitech lansează mouse-ul de gaming ce poate fi tunat

Logitech G502 Proteus Core
Logitech G502 Proteus Core

Logitech lansează noul mouse de gaming Logitech G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Acest mouse personalizabil dispune de un senzor cu rezoluţie de 12000 DPI din lume şi oferă posibilitatea ca greutatea şi senzorul să-i fie ajustate pentru a maximiza potenţiala victorie.
Ca fiecare dispozitiv din line-up-ul Logitech G, Proteus Core reflectă filosofia Logitech de a pune accentul pe ştiinţa din spatele dispozitivelor.

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12000 DPI, mouse-ul oferă un tracking si capacitate de reacţie ridicată şi poate detecta mişcare la 300 inci pe secundă.

Pentru a maximiza performanţa şi senzaţia fizică, Proteus Core îţi permite să ajustezi greutatea şi balansul prin plasarea a până la cinci greutăţi de 3,6 g în corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, poţi folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorită procesorului ARM ce controlează memoria internă a mouse-ului. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult senzaţia, viteza şi acurateţea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tastă. Iar rotiţa ultra rapidă dual-mode a fost îmbunătăţită pentru a oferi precizie click-to-click şi scrolling ultra rapid atunci când navighezi pe Internet.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2014 la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Logitech G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core

To Top