Stiri

Logitech lansează tastatura wireless Wave Keys alături de o ediție business

Logitech Wave Keys
Logitech Wave Keys
(CREDIT: Logitech)

Logitech a lansat două tastaturi wireless – Wave Keys și Wave Keys for Business, răspunzând astfel la cerința crescută pentru soluții ergonomice în spațiul de lucru. Wave Keys vine cu un design curbat și suport integrat pentru încheietura mâinii, oferind un confort sporit utilizatorilor. Produsul va fi disponibil în varianta de culoare Graphite la prețul de 399,9 RON începând cu 13 octombrie 2023. Varianta Wave Keys for Business va fi disponibilă începând cu noiembrie 2023.

Lansarea răspunde la nevoia crescută de confort ergonomic în mediul de lucru, o piață așteptată să crească cu 4,6% la nivel global în următorii șapte ani, conform unui raport recent al RationalStat.

Wave Keys beneficiază de un design curbat și de un suport integrat pentru încheietura mâinii, caracteristici care contribuie la o tastare mai confortabilă și la o postură ergonomică pe parcursul întregii zile.

„Toată lumea merită să se simtă bine la sfârșitul unei zile de muncă. Wave Keys este rezultatul unui efort susținut de a face spațiul de lucru cât mai confortabil și ergonomic”, a declarat Art O’Gnimh, directorul general al Core Personal Workspace la Logitech.

Pe lângă avantajele ergonomice, Wave Keys se aliniază la politicile de sustenabilitate ale Logitech, fiind un produs neutru în carbon. Ambalajul este realizat din materiale provenite din surse sustenabile, iar tastatura include plastic reciclat. Tastatura este compatibilă cu mai multe sisteme de operare și oferă opțiuni de conectare flexibile, inclusiv Bluetooth și Logi BOLT.

Logitech Wave Keys

Logitech Wave Keys (Foto: Logitech)

Wave Keys for Business, varianta destinată mediului corporate, vine echipată cu tehnologia wireless securizată Logi Bolt. Acest aspect permite echipelor IT să mențină un control deplin asupra securității și funcționalității dispozitivelor în cadrul organizației.

To Top