Stiri

Logitech lansează Ultrathin Touch Mouse

Logitech T631
Logitech T631

Logitech a lansat primul său mouse ultra portabil cu touch. Design-ul slim al Logitech Ultrathin Touch Mouse vine în completarea computerelor de ultimă generație.
Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar. Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted datorită învelișului invizibil, ce simplifică navigarea prin Windows și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare (calculată pentru utilizarea obișnuită).

Disponibil în două variante coloristice, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 de culoare neagră și Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac de culoare albă vor fi disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2013 la un preț recomandat de 69,99 Euro.

Logitech T631

Logitech T631

To Top