Stiri

Logitech lansează MX Anywhere 3

Mouse Logitech MX Anywhere 3
Mouse Logitech MX Anywhere 3

Logitech a anunțat lansarea mouse-ului wireless MX Anywhere 3 și a modelului MX Anywhere 3 pentru Mac, conceput pentru utilizatorii avansați, dezvoltatori și oricine caută performanță, confort și precizie oriunde s-ar afla. Mouse-ul a fost gândit să se adapteze tuturor suprafețelor de lucru, inclusiv pe sticlă, și să se potrivească oricărui spațiu, de acasă sau de la birou. Utilizând MagSpeed, cea mai nouă tehnologie pentru rotița de scroll, MX Anywhere 3 poate să deruleze până la 1.000 de linii/secundă și schimbă automat de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid, oferind o precizie foarte mare pentru un mouse compact.

MX Anywhere 3 dispune de conexiune wireless, cu o arie de acoperire de până la 10 metri și are încărcare rapidă USB-C. În plus, are o autonomie de până la 70 de zile cu o încărcare completă, iar pentru o încărcare rapidă de un minut oferă trei ore de utilizare. Prin Bluetooth sau receiverul USB Unifying, noul mouse se poate conecta simultan la până la trei dispozitive diferite, care pot fi activate cu o apăsare de buton.

MX Anywhere 3 poate să fie personalizat și adaptat fiecărui stil de lucru, astfel încât să se poată lucra mai rapid cu profiluri predefinite specifice aplicației. Cei care utilizează MX Anywhere 3 împreună cu tastatura MX Keys pot realiza configurația ideală, astfel încât să fie totul gestionat exact așa cum are fiecare nevoie.

MX Anywhere 3 este compatibil cu sistemele Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux. MX Anywhere 3 pentru Mac este optimizat pentru macOS, compatibil cu iPad și include cablu de încărcare USB-C la USB-C pentru Mac.

Logitech MX Anywhere 3 și Logitech MX Anywhere 3 pentru Mac vor fi disponibile pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna octombrie. Prețul recomandat pentru MX Anywhere este de 419 lei.

To Top