Stiri

Logitech pune pe silent kitul wireless MK295

MK295 Silent Wireless Combo
Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Logitech pune pe silențios cel mai bun kit wireless format din mouse și tastatură pe care îl are în portofoliu. Tastatura wireless și un mouse-ul, care dispun de noua tehnologie SilentTouch, elimină 90% din zgomotul click-urilor și tastării pe care kit-ul Logitech MK270 le are.

Noul combo este disponibil în variantele de culori graphite și alb, are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo de la Logitech, dar fără sunetele perturbatoare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.
Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless de până la 10 metri realizată cu receiver-ul USB Logitech.

 

Preț și Disponibilitate

MK295 Silent Wireless Combo este disponibil în magazinele partenerilor la un preț recomandat de 169.9 lei.

To Top