Editorial

magazinultau.ro implineste 1 an

Unul dintre sponsorii pcnews.ro împlineşte 1 an. Este vorba de magazinultau.ro. Noi am aflat din bannerul de pe site-ul nostru şi cu această ocazie dorim să-i urmăm un sincer LA MULŢI ANI!

Şi ca orice magazin care se respectă are şi o promoţie prilejuită de acest eveniment important: magazinultau.ro isi premiaza clientii cu zeci de cadouri valoroase si doua concursuri de creatie cu premii in bani!

Pentru a sarbatori cum se cuvine, clientii magazinultau.ro sint cadorisiti pe loc cu boxe, camere foto si microfoane, dar si cu doua concursuri ce au ca premii bani si un LCDTV Panasonic de 81 cm.

La sfarsitul lunii noiembrie 2007, o echipa de entuziasti a inceput sa amenajeze rafturile virtuale din magazinultau.ro, umplandu-le cu tot felul de electronice, componente IT si periferice, jocuri si accesorii. Acum, un an si aproape 10.000 de produse vandute mai tarziu, aceeasi echipa magazinultau.ro face cinste cu zeci de cadouri si doua concursuri cu premii consistente.

Incepand de astazi pana pe 22 decembrie 2008, pentru orice laptop cumparat primesti la alegere unul dintre urmatoarele obiecte: camere foto digitale, cabluri de asigurare pentru notebook, headset-uri bluetooth, switch-uri pentru imprimante, microfoane, boxe portabile, prize cu protectie, mingi de masaj cu usb, clesti pentru dezizolat, licente Panda Antivirus.

La un an de la lansare magazinultau.ro pregateste o reamenajare a vitrinei. Motiv pentru care tot astazi magazinultau.ro lansează concursul de creatie „Defineste-ne vizual si ei iti dotează sufrageria cu un LCDTV„. Pe scurt, trimite la adresa de e-mail logo@magazinultau.ro o propunere de logo pentru magazinultau.ro. Poate fi orice, de la un desen de mina la o idee de typography. Cea mai buna idee va fi implementata pe magazinultau.ro, iar autorul ei va primi drept rasplata un LCDTV Panasonic de 81 de cm, ca sa poata urmari in conditii optime concertul de colinde de Craciun. Data limita de inscriere in concurs este joi, 18 decembrie. Castigatorul va fi anuntat pe blogul magazinultau.ro luni, 22 decembrie.

Si pentru a da o sansa la premii si celor care sunt mai talentati la scris decat la desenat, magazinultau.ro lanseaza tot astazi un concurs de scris pe bani, adresat bloggerilor si imprumutat de la fungift.ro. Mecanismul acestei campanii este simplu: orice blogger care publica pe blogul sau un post cu link despre magazinultau.ro va primi vouchere in valoare de 10 pana la 100 lei, in functie de cat de mult va placea postul respectiv echipei magazinultau.ro. Subiectul postului poate fi un produs, un serviciu, un concurs gazduit de magazinultau.ro, sau, si mai bine, chiar aceste promotii aniversare valabile de azi. Campania „Scrie despre noi pe bani” este valabila intre 7 si 30 noiembrie. Voucherele oferite in timpul promotiei pot fi cheltuite fie in cursul lunii in care au fost castigate, fie luna urmatoare. Regulamentul complet al campaniei il gasesti aici.

Update: concursul s-a prelungit cu inca o luna. Detalii la ei pe blog

To Top