Stiri

magazinultau.ro

Aţi observat de două zile un banner de 728×90 care a luat locul celui de la Neogen. Este vorba de bannerul magazinului online www.magazinultau.ro, cel mai recent sponsor al nostru.

magazinul tau

În aceste zile este atât de uşor să porneşti un magazin online. Oricine o poate face. Acest lucru este o sabie cu două tăişuri: apar concurenţi noi dar putem avea încredere într-un magazin online despre care nu ştim nimic? Dacă mâine acel magazin nu mai există, unde putem rezolva eventualele probleme cu garanţia?

Din acest motiv este bine să cumpăram de la magazinele online care au o reputaţie bună pe piaţă şi să evităm magazinele de „apartament”.

Din acest motiv am vrut să vedem dacă magazinultau.ro este un magazin de unde putem cumpăra cu încredere. Am aflat că în spatele magazinului se află Alliance Computers. Prin urmare este un magazin online cu baze solide.

Din cercetările noastre, clienţii au fost mulţumiţi de serviciile oferite de acest magazin online.



Costurile de livrare
sunt importante. Aşa că ne-am interesat şi am aflat că transportul (atât în Bucureşti cât şi în provincie) este gratuit dacă valoarea totala a comenzii depăşeşte 500 RON.

Dacă valoarea totală a comenzii este până în 500RON se percepe o taxă de transport de 9,9RON. (livrare se realizează atât prin resurse proprii cât şi prin NemoExpress). În acest caz pentru provincie mai există taxă de transport aditională de 0,9RON pe kilogram începând cu al doilea kilogram.

Nu trebuie uitat că indiferent de valoarea comenzii, în cazul in care cumparatorul plateste ramburs, se adauga o taxa de Plata Ramburs de 1% din valoarea comenzii.

Dacă doriţi puteţi opta pentru ridicarea comenzii de la sediul lor din Bucuresti, Str. Lanariei nr. 90, Sector 4. Programul de lucru este zilnic, de luni – vineri, intre orele 9:30 – 18:30 si sambata 10-14. Ridicarea comenzii se face numai pe baza de programare.

magazinultau contact

Cum poţi plăti:
Plata la livrare
Ordin de plata
Numerar
Plata in rate si creditul aferent se pot face prin BRD
Card de debit sau credit
Sistemul 3D Secure prin www.epayment.ro

Prin urmare verdictul pcnews este: Magazin OK! Spor la cumpărături!

magazin online OK

To Top