Stiri

MarketOnline premiaza feedbackul

In toiul verii, MarketOnline.ro a dat startul unui concurs care premiaza feedback-ul din partea clientilor – o idee laudabila, data fiind multitudinea de concursuri cu trageri la sorti care nu aduc nimic nou in marketingul online. Pentru luna iulie (intelegem ca va continua si in lunile urmatoare), premiul oferit este un Netbook Toshiba NB200.

Pentru a participa la concurs, aveti de parcurs 2 pasi:
1. sa plasati o comanda pe marketonline.ro – orice produs, indiferent de valoarea acestuia.
2. dupa ce intrati in posesia produsului si il incercati, sa postati pe forumul Marketzone parerea voastra completa despre achizitia facuta, mentionand atat aspectele care va plac si cele care nu va plac la produsul ales (fie si amanunte privind materialul din care este confectionat sau cum este ambalat) sau la serviciile magazinului – cum a decurs comanda si livrarea etc.

Cea mai completa parere de luna aceasta (postata pana la 5 august a.c., pentru comenzile plasate pana la 31 iulie inclusiv) va fi premiata cu sus-numitul Netbook Toshiba NB200, jurizarea apartinandu-i unui – citam – „blogger cunoscut”, pentru mai multa obiectivitate si transparenta. Abia asteptam sa aflam cine jurizeaza si, mai ales, cine va savura vacanta cu (NB)200 de zambete la purtator 🙂

To Top