Stiri

Marvel’s Guardians of the Galaxy’ se lansează cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

NVIDIA Grace
NVIDIA Grace

Noul joc Marvel’s Guardians of the Galaxy’, în versiunea pentru PC, va fi lansat împreună cu tehnologii precum Ray Tracing și NVIDIA DLSS. Veștile bune au fost date publicității de către NVIDIA cu puțin timp înainte de deschiderea oficială a Gamescom 2021, eveniment ce se va desfășura la Koln, Germania.

„Marvel’s Guardians of the Galaxy combină storytelling original cu gameplay single-player de cea mai bună calitate și cu estetică cât mai bună. Cu ray tracing și NVIDIA DLSS, jucătorii pe PC se vor putea bucura de grafica fantastică a acestui univers cu o performanță și mai bună.” – Olivier Proulx, Senior Producer, Eidos-Montréal.

Dying Light 2 Stay Human primește NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Dying Light 2 Stay Human vine în decembrie și va avea NVIDIA DLSS, precum și reflexii ray-traced, iluminare globală și umbre.

„Parteneriatul nostru cu NVIDIA ne-a ajutat să creăm o experiență imersivă, viscerală pentru jucătorii de Dying Light 2. Ray tracing îmbunătățește realismul lumii nostre infectate în timp ce NVIDIA DLSS oferă o creștere majoră de performanță fără a sacrifica din calitatea imaginii, astfel încât jucătorii nu vor rata nimic din peisaj.” – Tomasz Szałkowski, Rendering Director, Techland

Battlefield 42 la pachet cu desktopuri și laptopuri cu GeForce RTX

În iunie a fost anunțat că NVIDIA este partenerul oficial în materie de grafică pentru Battlefield 2042, iar jocul va dispune de NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex. Battlefield 2042 este plin de tehnologii GeForce RTX care asigură o experiență incomparabilă pentru gamerii GeForce RTX.

La Gamescom a fost anunțat că Battlefield 2042 va veni la pachet cu anumite laptopuri și desktopuri GeForce RTX pentru o perioadă limitată. Toate detaliile pot fi găsite în articolul despre acest bundle de pe site. Află mai multe din acest trailer sau de pe site.

Escape from Tarkov și Rust primesc optimizare pentru Reflex, acum și mai bun!

NVIDIA tocmai a lansat un update la NVIDIA Reflex care include optimizări pentru jocurile create în Unity și îmbunătățiri la Boost Mode. Primele două jocuri care vor primi acest update sunt Rust și Escape From Tarkov, două titluri multiplayer extrem de populare, făcute în Unity. Escape from Tarkov are o scădere a latenței de la 38% la 58% în timp ce Rust a trecut de la 38% la 51%.

Marvel’s Guardians of the Galaxy – Cinematic Trailer

To Top