Stiri

Mass Effect: Andromeda e disponibi la calitate 4K HDR

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda

NVIDIA anunță disponibilitatea pe canalul YouTube a unui material video în care sunt prezentate interviuri exclusive cu dezvoltatorii și secvențe de joc din Mass Effect: Andromeda la calitate 4K și compatibilitate HDR. Materialul video a fost înregistrat la calitate 4K HDR pentru utilizatorii care dispun de dispozitive compatibile HDR și poate fi văzut mai jos.

Mass Effect: Andromeda 4K HDR Exclusive Tech Trailer

Pe lângă HDR, Mass Effect: Andromeda este compatibil cu tehnologia NVIDIA Ansel. În materialul video, dezvoltatorii subliniază că Ansel nu este doar un instrument pentru utilizatorul final, ci a fost folosit în procesul de dezvoltare a jocului Mass Effect: Andromeda. Echipa de dezvoltare și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul cu privire la modul în care utilizatorii finali își împărtășesc viziunea artistică prin intermediul Ansel.

NVIDIA Ansel reprezintă o metodă revoluționară de captare in-game a imaginilor din jocuri. Ansel este disponibil și pentru ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness. Recent, a fost adăugat ca plug-in pe Unity Engine și Unreal Engine.

Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda

NVIDIA colaborează cu BioWare pentru a crea versiunea pentru PC a Mass Effect: Andromeda. Colaborarea cu BioWare prevede și îmbunătățirea stabilității și performanței jocului Mass Effect: Andromeda, dar și suport pentru implementarea tehnologiilor G-Sync și GeForce Experience.

Specificații grafice recomandate

Electronic Arts & BioWare au anunțat specificațiile recomandate pentru PC pentru jocul Mass Effect: Andromeda, care includ placa grafică GeForce GTX 1060. Utilizatorii care doresc modificări superioare ale setărilor sau rezoluției pot opta și pentru plăcile grafice GeForce GTX 1070, 1080 sau 1080 Ti.

To Top