Stiri

Mega-lansare de laptopuri ASUS în evenimentul virtual „Built for Brilliance”

ASUS "Built for Brilliance"
ASUS "Built for Brilliance"

ASUS a anunțat o gamă completă de PC-uri noi în cadrul evenimentul virtual de lansare „Built for Brilliance”, inclusiv laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel® Evo™.

Printre notebook-urile prezentate se numără: ZenBook Flip S (UX371), cel mai subțire laptop OLED convertibil din lume și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo; ZenBook S (UX393), cel mai subțire și mai ușor laptop 3:2 cu rezoluție 3,3 K din lume; ZenBook 14 (UX435EA/EG), cel mai mic laptop de 14 inchi din lume cu ScreenPad; ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL), cel mai ușor ZenBook de 14 inchi, cântărind până la 980 g; ZenBook Pro 15 (UX535), cel mai mic laptop de 15 inchi din lume cu ecran OLED și B9 (B9400), cel mai ușor laptop de afaceri de 14 inchi din lume.

Hardware din generația următoare

Echipate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și cu noua grafică Intel® Iris® Xe, cele mai noi laptopuri ASUS oferă utilizatorilor experiențe de top în productivitate, creativitate, jocuri, divertisment și colaborare, iar integrarea Intel WiFi 6 și Thunderbolt 4 furnizează conectivitate rapidă și fiabilă.

ASUS a prezentat în premieră ZenBook Flip S (UX371, versiune de panou FHD cu iluminare LED de 1W), care este verificat pentru design pe platforma Intel Evo, asigurându-se faptul că îndeplinește specificațiile ediției secunde și principalii indicatori de experiență (Key Experience Indicators) ai programului de inovație Intel Athena Project. Alte laptopuri din gama 2020 urmează să fie verificate pe baza acestor standarde, în așteptarea reglării și testării ulterioare. Laptopurile cu verificare Intel Evo reprezintă combinația perfectă dintre performanță și răspuns premium, utilizare eficientă a bateriei și imagini uimitoare pentru a crea o nouă clasă de laptopuri care oferă o experiență excepțională, oriunde.

Laptopurile ASUS cu ecrane OLED oferă imagini excepțional de naturale și de detaliate, cu o iluminare prietenoasă cu ochii utilizatorului. Fiecare ecran redă culori vii, fără tremur de mișcare, cu o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3 și 0,2 ms timp de răspuns, negru profund certificat VESA DisplayHDR™ 500 True Black, rată de contrast de 1.000.000:1 și validare PANTONE® pentru acuratețea culorilor. Acestea sunt, de asemenea, certificate de TÜV Rheinland ca având un nivel redus de lumină albastră, fără pâlpâire, pentru o protecție îmbunătățită a vederii. Interfața ASUS ScreenXpert 2.0, de pe ASUS ScreenPad, oferă productivitate și capacități îmbunătățite, cu un design intuitiv, trecere mai ușoară între ecrane, fluxuri de lucru personalizate în multitasking și compatibilitate cu mai multe aplicații utilitare ASUS.

Software de top

MyASUS este un portal software unic, care oferă acces ușor la aplicațiile și programele ASUS. O gamă largă de controale ale sistemului poate fi personalizată în MyASUS, inclusiv noul Fan Profile care optimizează controlul ventilatorului pe baza scenariilor de utilizare. Pentru lucrul de acasă sau de la distanță, ASUS oferă, de asemenea, tehnologia ASUS WiFi Master și eliminarea AI a zgomotului. Tehnologia ASUS WiFi Master, care include WiFi SmartConnect, WiFi Stabilizer și WiFi RangeBoost, asigură conexiuni stabile, filtrează interferențele wireless, selectează automat cel mai bun semnal WiFi și utilizează mai multe antene pentru a îmbunătăți fluxul de semnal. Sunetul cu anulare AI a zgomotului elimina zgomotele nedorite și menține doar vocea umană în timpul conferințelor online. Disponibile prin MyASUS, ClearVoice Mic și Speaker filtrează zgomotul ambiental, izolează și accentuează în mod individual fiecare voce recepționată de microfon și filtrează zgomotul ambiental de la difuzor – oferindu-le utilizatorilor un sunet incredibil de clar.

Laptopuri ASUS cu procesoare Intel Core din generația a 11-a

ASUS ZenBook Flip S (UX371)

Ultra-compactul ZenBook Flip S este primul laptop ASUS ce urmează să fie verificat pentru design pe platforma Intel Evo3. Extrem de portabil, măsoară numai 13,9 mm în grosime și cântărește doar 1,2 kg. Ecranul tactil NanoEdge 4K UHD OLED, validat PANTONE pentru acuratețea culorilor, are o acoperire de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 și este certificat VESA DisplayHDR 500 True Black și TÜV Rheinland pentru protecția ochilor, iar pentru intrările mai intuitive, suportă noul stylus ASUS Pen activ, cu 4096 de niveluri de presiune.

ASUS ZenBook Flip S UX371

ASUS ZenBook Flip S UX371

ZenBook Flip S are un design premium cu un finisaj Jade Black, accente contrastante Red Copper tăiate cu diamantul și o bară deco din aluminiu periat. Balamaua durabilă ErgoLift 360°, proiectată cu precizie, îi permite laptopului să fie utilizat în modurile laptop, tabletă, stand și cort – sau în orice alta poziție intermediară. ASUS NumberPad 2.0 permite introducerea rapidă a datelor, iar noua tastatură edge-to-edge furnizează spațiu pentru tastele funcționale suplimentare.

ASUS ZenBook Flip 13 (UX363)

Măsurând doar 13,9 mm în grosime și cântărind numai 1,3 kg, compactul ZenBook Flip 13 dispune de o balama ErgoLift 360°, proiectată cu precizie, care permite moduri de utilizare versatile: laptop, tabletă, cort, stand, sau orice poziție intermediară.

ASUS ZenBook Flip 13 UX363

ASUS ZenBook Flip 13 UX363

Bateria de 67 Wh poate livra până la 14 ore de funcționare continuă la o singură încărcare și acceptă încărcare rapidă. ZenBook Flip 13 dispune de un ecran tactil NanoEdge FHD OLED, ce este complet compatibil cu noul ASUS Pen. Pentru performanțe fluide, ZenBook Flip 13 este bazat pe procesoare ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și 16GB de memorie RAM. Pe partea de stocare, laptopul suportă până la SSD-uri PCIe 3.0 de până la 1TB.

ASUS ZenBook S (UX393)

ZenBook S este un laptop ultra-portabil, premium, de 13,9 inchi, cu un nou format de 3:2. Acesta are 15,7 mm în grosime, cântărește 1,35 kg și este construit cu un corp integral metalic, compact. Laptopul este construit în jurul unui ecran tactil NanoEdge 3.3K (3300 x 2200), validat PANTONE, cu un aspect 3:2, oferind un spațiu de lucru mai mare și reducând nevoia de derulare. O baterie de 67 Wh, de mare capacitate, cu suport pentru încărcare rapidă, oferă lui ZenBook S până la 12 ore de autonomie.

ASUS ZenBook S UX393

ASUS ZenBook S UX393

Pe partea de design este menținută combinația cromatică Jade Black cu Red Copper, iar logo-ul ASUS este amplasat asimetric pe capac. ZenBook S are la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din cea de a 11-a generație, cu până la 16 GB de memorie RAM și SSD PCIe 3.0 x4 M.4 de până la 1TB. Acesta dispune de porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A și HDMI de dimensiuni mari, împreună cu două porturi ultra-rapide Thunderbolt 4 USB-C și un cititor de carduri MicroSD.

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)

Cântărind numai 980 de grame, ZenBook 14 Ultralight combină portabilitatea de ultimă generație cu performanța fără efort și eleganța pură, făcându-l o alegere perfectă pentru utilizatorii foarte mobili, aflați în continuă mișcare.

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)

ZenBook 14 Ultralight are la bază procesoarele Intel ce urcă în gamă până la Core i7 din cea de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe (UX435EAL) sau grafică NVIDIA GeForce MX450 (UX435EGL). Pentru imagini captivante, ZenBook 14 Ultralight este echipat cu un ecran NanoEdge, cu acoperire 100% sRGB, cu rame subțiri pe cele patru laturi, care îi conferă un raport ecran/corp de 92%.

ASUS B9 (B9400)

ASUS B9 are o carcasă elegantă, minimalistă, realizată cu precizie, care are o greutate de numai de 880 g pentru o portabilitate premium. Laptopul este conceput pentru călătorii având o autonomie ce acoperă întreaga zi, iar designul cu stocare duală, setul complet de porturi I/O, inovatorul ASUS NumberPad și senzorul de proximitate îmbunătățesc eficiența lucrului în mișcare. Construit solid cu aliaj de magneziu-litiu și o rigiditate structurală suplimentară, acesta îndeplinește standardele militare americane MIL-STD 810H, extrem de exigente, iar securitatea de nivel corporate asigură păstrarea în siguranță a datelor confidențiale.

ASUS B9 (B9400)

ASUS B9 (B9400)

SSD-urile duale suportă tehnologiile RAID 0 și RAID 1 furnizând opțiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvării datelor. Soluțiile avansate de videoconferință includ anularea AI a zgomotului pentru un sunet cu claritate de cristal și tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni de rețea stabile. B9 include o cutie de accesorii ușor de utilizat, care poate fi folosită și ca stand pentru laptop. Extrem de portabil, puternic și durabil, B9 este partenerul ideal pentru lumea corporațiilor.

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)

ZenBook 14 este un laptop ultra-portabil, care oferă performanțe de vârf și portabilitate cu un aspect atemporal. Cântărind numai 1,19 kg, ZenBook 14 include revoluționarul ASUS ScreenPad pentru îmbunătățirea productivității și este pus în mișcare de procesoare Intel Core din generația a 11-a, cu grafică integrată Intel Iris Xe (UX435EA) sau grafică discretă NVIDIA GeForce MX450 (UX435EG).

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)

Această adiție recentă în seria ZenBook Classic are, de asemenea, o gamă completă de porturi I/O: două Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 standard, cititor de carduri microSD și un conector audio. ZenBook 14 oferă un ecran NanoEdge, cu patru laturi cu ramă aproape invizibilă, cu un raport ecran/corp remarcabil de 92% și este disponibil în două nuanțe noi, distincte – Pine Grey și Lilac Mist.

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)

ZenBook Flip 15 este distinctiv, sofisticat și versatil. Uimitorul ecran touchscreen NanoEdge 4K UHD OLED, cu contrast ridicat, este validat PANTONE pentru acuratețea culorilor, certificat TÜV Rheinland pentru protecția vederii, acoperă 100% din spectrul de culoare DCI-P3 cu o rată de contrast de 1.000.000:1 și dispune de balamaua 360° ErgoLift.

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)

Designul elegant și ultra-compact conferă lui ZenBook Flip 15 un raport ecran-corp captivant de 90%. Acesta suportă stiloul activ ASUS Pen cu 4096 de niveluri de presiune, este completat cu tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni stabile de rețea și oferă conectivitate cuprinzătoare cu mai multe porturi I/O, inclusiv Thunderbolt 4 USB-C. Un procesor Intel Core din generația a 11-a și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti, accelerează productivitatea și creativitatea în mișcare. ZenBook Flip 15 este un partener creativ dinamic, care combină performanța flexibilă cu mobilitatea fără efort.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)

VivoBook Flip 14 este un laptop convertibil, cu ecran tactil și o balama la 360°, care îi permite să fie utilizat în modurile laptop, stand, cort și tabletă – sau orice poziție intermediară. De asemenea, acceptă stiloul activ ASUS Pen pentru introducerea și scrierea precisă, cu o senzație naturală și sensibilă.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)

Totul devine simplu cu VivoBook Flip 14, grație procesorului ce urcă în gamă până la Intel Core i7 cu grafică Intel Iris Xe, a memoriei RAM de până la 16GB, a SSD-ului de până la 1TB și a conectivității I/O cuprinzătoare, ce include Thunderbolt 4 USB-C. Laptopul este, de asemenea, plin de personalitate, având finisajul elegant Indie Black și note Transparent Silver, precum și o tastă Enter cu text și margini galbene. Compactul VivoBook Flip 14 este laptopul perfect pentru productivitate sau divertisment în mișcare, oriunde.

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)

ZenBook 13 (UX325) și ZenBook 14 (UX425) sunt două generații de laptopuri ultra-portabile de 13,3 inchi și 14 inchi din seria clasică ZenBook. ZenBook 13 și ZenBook 14 sunt chiar mai subțiri și mai ușoare decât generația anterioară. ZenBook 13 cântărește numai 1,07 kg9, iar ambele modele au o grosime de numai 13,9 mm, dar în ciuda design-ului subțire, acestea oferă capacități I/O cuprinzătoare, incluzând porturi HDMI și USB Type-A de dimensiuni mari, alături de Thunderbolt 4 USB-C și un cititor de carduri microSD. Acestea sunt cele mai subțiri laptopuri de 13,3 inchi și 14 inchi din lume pentru a oferi o conectivitate atât de cuprinzătoare și versatilă14.

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)

Ecranele compacte NanoEdge, pe patru laturi, oferă un raport ecran-corp de până la 90% pentru imagini captivante, cu opțiunea unui panou cu consum redus de 1 wat, care maximizează durata de viață a bateriei. Având la bază procesoarele Intel Core din cea de a 11-a generație, cu până la 32 GB de memorie RAM, ZenBook 13 și ZenBook 14 facilitează lucrul în multitasking, productivitatea și divertismentul. Un SSD PCIe 3.0 x2 de până la 1TB și cel mai recent WiFi 6 (802.11ax) completează specificațiile pentru performanță de la un capăt la altul.

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)

VivoBook S13 (S333), S14 (S433) și S15 (S533) sunt serii de laptopuri ultra-portabile de 13, 14 și 15 inchi, care ating echilibrul perfect între personalitate și performanță și oferă un aspect nou și îndrăzneț. Laptopurile VivoBook S sunt marcate în mod distinctiv cu marginile tăiate cu diamantul și finisajele texturate metalic și sunt disponibile în multiple culori ce au fost alese pentru a reflecta personalitatea utilizatorului. De asemenea, oferă stil și la interior prin tasta Enter cu marginile colorate.

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)

Noile VivoBook-uri au la bază procesoare Intel ce urcă în gamă până la Core i7 din generația a 11-a cu grafică Intel Iris Xe, 16 GB de memorie RAM și un SSD PCIe de mare capacitate, cu Intel® Optane™ Memory H10, ce furnizează stocare super-rapidă. Acestea oferă, de asemenea, conectivitate I/O completă, incluzând Thunderbolt 4 USB-C.

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)

Seriile VivoBook 14/15 sunt laptopuri în culori vii, construite pentru productivitate și divertisment. Modelele VivoBook X413 și X513 oferă o carcasă din plastic în nuanțele Dreamy White, Cobalt Blue sau Bespoke Black, în timp ce modelele K413 și K513 au un design metalic al capacului și vin în nuanțele Hearty Gold, Indie Black sau Transparent Silver.

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)

Fiind bazate pe procesoarele Intel din cea de a 11-a generație, ce urcă în gamă până la Core i7 cu grafică Intel Iris Xe, 16GB de memorie RAM, WiFi 6 și un SSD PCIe de mare capacitate, laptopurile VivoBook 14 și 15 le oferă utilizatorilor productivitatea supremă. Facilitatea ASUS NumberPad 2.0 de pe VivoBook 14 simplifică lucrul cu date numerice și adaugă un plus de stil, în timp ce designul cu stocare duală oferă vitezele de acces super-rapide ale unui SSD, combinate cu capacitatea mare a unui hard disk.

Laptopuri ASUS cu procesoare Intel Core din generația a 10-a

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ZenBook Pro 15 este cel mai recent model din seria ZenBook Pro de laptopuri ultra-portabile pentru creatorii de conținut, fiind de asemenea, cel mai mic laptop de 15,6 inchi din lume ce are un ecran tactil 4K UHD OLED. Elegantul ZenBook Pro 15 le permite creatorilor obișnuiți să lucreze la proiectele lor oriunde ar fi, datorită unui design compact, care este permis de rama subțire a ecranului tactil OLED NanoEdge 4K UHD, luminos și clar. Acoperirea largă de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 adigură tonurii vii, iar raportul ecran/corp de 88% oferă o vedere extinsă.

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ZenBook Pro 15 are la bază seriile de procesoare Intel Core i7 și i5 H din generația a 10-a, 16 GB de memorie RAM și grafica ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti pentru performanțe creative în mișcare, precum și un SSD PCIe 3.0 x4 de 1 TB pentru stocare ultra-rapidă. Pentru productivitate sporită, ZenBook Pro 15 include cel mai recent ASUS ScreenPad, un ecran tactil color secundar de 5,65 inchi, încorporat în touchpad-ul acoperit cu sticlă, care permite interacțiunea ușoară prin noua și intuitiva interfață ScreenXpert 2.0, asemănătoare cu cea de smartphone.

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)

Zen AiO 24/22 sunt calculatoare funcționale și puternice cu un format estetic. Aceste modele all-in-one pun la un loc performanțele ridicate cu aspectul elegant. Designul este accentuat de un suport metalic asimetric și difuzoare frontale, protejate cu țesătură, care sunt certificate de Harman Kardon. Ecranul NanoEdge impecabil de 23,8 sau 21,5 inchi și raportul ecran/corp de 93% de pe Zen AiO 24/22 conduc la efecte vizuale captivante.

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)

Având la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 10-a și plăci grafice NVIDIA MX330, Zen AiO 24/22 poate efectua cu ușurință sarcini de editare foto/video, precum și randare grafică 3D. O opțiune de stocare de top, formată din trei unități, oferă beneficiile a două SSD-uri combinate cu capacitatea mare de stocare a hard disk-urilor tradiționale. SSD-urile duale suportă tehnologiile RAID 0 și RAID 1 furnizând opțiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvării datelor. Intrarea HDMI opțională permite conexiunea cu un laptop, dispozitiv mobil, consolă de jocuri sau a unui receptor TV pentru o experiență pe ecran mare. Calculatoarele Zen AiO 24/22 pot fi, de asemenea, atașate pe un suport de perete compatibil VESA.

To Top