Stiri

Micro dimensiuni – super performante

Calculatoarele peformante nu trebuie să ocupe în mod obligatoriu tot birou, puterea extremă putând să fie stocată într-un pachet de mici dimensiuni. ASUS Rampage III GENE folosește chipset-ul Intel X58, suportă procesoarele cu șase nuclee Intel i7-980X și încorporează tehnologiile USB 3.0 și SATA 6Gb/s – cele mai rapide soluții pentru transferul datelor, disponibile marei mase de utilizatori.
Soluția audio Supreme FX X-Fi 2 suportă EAX 5.0 cu efecte excelente asupra sunetului surround. Placa de bază este construită din componente de calitate cum ar fi conectorii auriți pentru căști și condensatorii solizi pentru o mai mare durabilitate.

R3G vine însoțită de o serie de instrumente care fac procesul de supratactare mai simplu dar și mai interesant. ROG Connect simplifică overclocking-ul hardware cu ajutorul unei console conectabile prin USB, benchmark-urile rulând într-un mediu nativ iar rezultatele fiind mai aproape de realitate. ProbeIt furnizează un diagnostic de înaltă acuratețe și citește în timp real tensiunile de alimentare pentru diverse zone ale plăcii. Mărirea tensiunilor de alimentare pentru procesor sau memorii reprezintă un element cheie în vederea obținerii performanțelor extreme. Și cum noile jocuri pun accentul pe dinamism și grafică exceptională fiecare plus de performanță este bine venit.

ASUS ROG Rampage III GENE

To Top