Stiri

Microsoft Copilot se dă la portofelul tău

Microsoft Copilot în Edge
Microsoft Copilot în Edge
(CREDIT: PCNews)

Microsoft tocmai a anunțat un nou abonament premium pentru Copilot AI. Potrivit Gizmodo, programul destinat „utilizatorilor și creatorilor avansați”, Copilot Pro, promite să fie o versiune avansată a nivelului gratuit și va fi disponibil contra unei taxe lunare de 20 de dolari. Programul va rula pe toate dispozitivele tale (inclusiv pe telefoane) pentru a oferi ceea ce Microsoft numește o „experiență unică de inteligență artificială”. În timpul orelor de vârf vei primi, de asemenea, acces prioritar la GPT-4 Turbo de la OpenAI.

Destinat creatorilor și programatorilor, Copilot Pro oferă și o funcție îmbunătățită de creare de imagini asistată de AI cu Image Creator, cunoscut anterior drept Bing Image Creator. Microsoft spune că noul software este mult mai rapid și oferă imagini cu detalii mai bune. Prin intermediul Copilot GPT Builder – o funcție care va fi lansată în curând – Copilot Pro îți permite să-ți construiești propriul Copilot GPT cu instrucțiuni destul de simple. Compania nu a oferit o dată pentru disponibilitatea GPT Builder.

Un alt anunț legat de Copilot este cel legat de aplicația pentru mobil, care se adaugă la versiunea obișnuită, gratuită. Aceasta poate fi descărcată acum de pe Google Play Store și Apple App Store și are ca scop furnizarea de servicii în mișcare. Acest lucru ar putea ajuta la consolidarea tuturor interogărilor Copilot împărțite între diferite dispozitive.

Al treilea mare anunț este că Copilot vine la Microsoft 365 fără o regulă minimă de achiziție. Anterior, exista un minim de achiziție de 300 de locuri, ceea ce reprezenta o caracteristică limitativă pentru întreprinderile mici. Aplicația mobilă Microsoft 365 va primi, de asemenea, Copilot, permițând exportul conținutului direct într-un document Word sau PDF.

To Top