Stiri

Microsoft integreaza Outlook cu Facebook

Microsoft a anuntat ca a integrat Windows Live Messenger si Facebook cu Outlook, aducand astfel comentariile a milioane de utilizatori in inboxuri.

Anul trecut, Microsoft a lansat Outlook Social Connector, un plug-in care sincronizeaza feed-urile retelelor sociale cu lista de contacte din Outlook, oferind informatii despre ultimele postari ale acestora. Sincronizarea a inceput cu LinkedIn, dar urmeaza sa se extinda cu MySpace si Facebook. Astfel, in timp ce vom citi un e-mail primit de la o persoana din agenda de contacte, Outlook va importa atat pozele de profil ale respectivei persoane, cat si ultimele postari, comentariile de pe profilul sau si alte informatii, toate actualizate in timp real. Deci, cand un client anunta pe Facebook ca s-a intors din vacanta, daca folosesti Outlook, probabil vei fi primul care afla si il poti contacta mai repede decat concurenta.

Microsoft are convingerea ca retelele sociale vor domina comunicarea online. Nu degeaba a investit 240 de milioane $ in actiuni Facebook…

To Top