Stiri

Microsoft lansează noi modele Surface, special concepute pentru Windows 11

Surface Laptop Studio
Surface Laptop Studio

Noul sistem de operare Windows 11 determină schimbări majore pe piața hardware, producătorii pregătindu-și dispozitivele pentru noile funcții și facilități. Windows a fost și este o platformă globală, ultimii 30 de ani fiind dominați clar de sistemul de operare de la Microsoft.

Acum, în pragul lansării noului sistem de operare Windows 11, Microsoft dezvăluie cea mai importantă actualizare a portofoliului Surface de până acum. Echipate cu ecrane PixelSense, o nouă tehnologie pentru accesoriile cu care sunt prevăzute, microfoane și camere premium, procesoare puternice și o formă versatilă, noile dispozitive Surface sunt concepute pentru a duce inovația Windows la nivelul următor. Noua gamă include:

Surface Laptop Studio

Proiectat în paralel cu Windows 11, Surface Laptop Studio este cel mai puternic laptop Surface realizat până acum. Surface Laptop Studio încununează anii de inovație, la nivelul acestui produs, în materie de componente, ecrane, procesoare și multe altele, reunindu-le pe cele mai bune într-un singur dispozitiv puternic.

Surface Laptop Studio are un nou sistem de închidere, cu balamale ultra-durabile, Dynamic Woven Hinge, conferind dispozitivului un grad ridicat de versatilitate. În modul Laptop, utilizatorii vor putea tasta mai ușor datorită îmbunătățirilor aduse la nivelul tastaturii și al touchpad-ului Precision Haptic.
În modul Scenă, ecranul tactil PixelSense de 14,4 inchi este adus într-un unghi perfect pentru gaming, streaming, sau prezentări. Tastatura poate ascunsă, iar utilizatorii pot folosi Surface Slim Pen 2, touchpad-ul sau funcția touch. În modul Studio, utilizatorii au la dispoziție instrumentele ideale cu ajutorul cărora pot scrie, schița sau întreprinde alte activități creative.

În plus, Surface Slim Pen 2 se depozitează perfect în slotul de sub tastatură, unde se axează pe suport magnetic și se încarcă, pentru un acces facil oricând este nevoie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot crea aplicații, reda videoclipuri și rula jocuri ultra-rapide, iar procesoarele Intel Core H35 de a 11-a generație și GPU NVIDIA GeForce RTX, asigură puterea necesară tuturor acestor sarcini.

Surface Laptop Studio poate fi achiziționat la prețuri începând cu 1.599,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.

Surface Pro 8

Această actualizare adusă sistemului 2-în-1, dezvoltat de Microsoft, reprezintă cel mai semnificativ salt de la lansarea dispozitivului Pro 3 până în prezent. Surface Pro 8 este de peste două ori mai rapid decât Pro 7, Fiind echipat cu procesoare Intel Core de a 11-a generație, două porturi Thunderbolt 4 și construit pe platforma Intel Evo. Având toate aceste caracteristici, Windows 11 instalat și o autonomie a bateriei de până la 16 ore, Surface Pro 8 devine cel mai puternic dispozitiv de acest tip de pe piață.

Surface Pro 8 dispune de un ecran tactil PixelSense de 13 inchi, care se întinde de la o margine la alta a dispozitivului. Cu Dolby Vision și tehnologia adaptivă a culorilor, utilizatorii vor avea parte de o experiență de vizionare realistă.

To Top