Stiri

Microsoft Office 2021 va porni de la 150 USD

Office 2021
Office 2021
(CREDIT: Microsoft)

Cea mai râvnită suită software, Microsoft Office 2021, va fi lansată în data de 5 octombrie 2021 și va avea un preț ce va porni de la 150 de dolari.

Lansarea Microsoft Office 2021 este sincronizată cu distribuția update-urilor pentru Windows 11. Pachetele Office 2021 vor fi disponibile în versiunile Office Home and Student și Office Home and Business 2021. Versiunea Office Home and Student, care deblochează programele Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Microsoft Teams, va costa 150 USD. Office Home and Business, care adaugă Outlook la lista de mai sus și acordă drepturile de utilizare a acestor aplicații în scopuri comerciale, va costa 250 USD.

Odată cu lansarea din acest an, unele instrumente suplimentare din Microsoft 365 vin și pe Office, cum ar fi caracteristici de colaborare și posibilitatea de a trimite actualizări automate atunci când fișierele sunt editate.

Multe dintre aplicații au și ele un aspect nou, cu colțuri rotunjite ale ferestrelor și o paletă de culori neutre. Programele care primesc un lifting digital sunt: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Publisher și Visio. Aspectul actualizat va fi disponibil și pentru utilizatorii de Windows 10.

Microsoft 365 și pachetele Office vor include Teams, aplicația de videoconvorbiri a companiei. Windows 11 include deja Teams, dar această mișcare aduce aplicația și în Windows 10 și macOS.

Microsoft 365, opțiunea all-inclusive, costă 70 USD pe an sau 7 USD pe lună.

Planul Family pentru până la șase persoane costă 100 USD pe an sau 10 USD pe lună. Acesta include versiuni pentru PC, Mac și Mobile ale programelor Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, OneDrive, Microsoft Editor și Microsoft Family Safety, plus Access și Publisher pentru PC.

To Top