Stiri

Microsoft România lansează noul Lumia 650

Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 650

Microsoft a anunţat disponibilitatea pe piaţa din România a modelului Lumia 650. Dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows, Lumia 650 aduce forţa Windows 10 în buzunarele utilizatorilor, oferind capacități de productivitate avansate şi protecţie împotriva ameninţărilor actuale de securitate cibernetică. Clienţii din România pot achiziţiona Lumia 650 de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați.

Cu o carcasă din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu un finisaj elegant ce măsoară numai 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subţire telefon din gamă. Ecranul său HD de 5 inchi aduce o experienţă de vizionare mai plăcută și o claritate îmbunătățită a imaginii, chiar şi în lumina directă a soarelui. Înzestrat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 212, telefonul Lumia 650 oferă o performanţă fluidă, fără compromisuri în ceea ce priveşte autonomia bateriei. Pentru a oferi utilizatorului flexibilitate în orice împrejurare, Lumia 650 vine şi cu o memorie extensibilă de până la 200GB.

Lumia 650 este perfect pentru desfășurarea activităților curente de afaceri datorită securităţii oferite de Windows 10 Mobile. Microsoft permite profesioniștilor din domeniul IT să testeze cele mai recente dezvoltări Windows 10 Mobile, în raport cu sistemele de afaceri şi aplicaţiile specifice fiecărei afaceri, înainte de distribuirea acestora către utilizatorii finali prin intermediul soluției de Mobile Device Management (MDM).

În România, clienţii pot achiziţiona Lumia 650 de la oricare dintre operatorii de telefonie mobilă și din majoritatea rețelelor de retail. Clienţii comerciali îşi vor contacta distribuitorii autorizaţi.

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650

To Top