Stiri

Monitoarele de gaming cresc în diagonală și amenință TV-ul

ROG Swift PG65UQ
ROG Swift PG65UQ

Monitoarele de gaming cresc în dimensiuni și se apropie de diagonala televizoarelor din sufragerie. Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea monitorului Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD). Monitorul de gaming cu diagonala de 65 de inchi are o rezoluție 4K și o rată de refresh de până la 144 Hz. Spre deosebire de un televizor 4K normal, ROG Swift PG65UQ este sincronizat cu placa video a calculatorului.

Tehnologie NVIDIA G-SYNC Ultimate

Impulsionați de NVIDIA care își promovează tehnologia G-SYNC Ultimate, producătorii de monitoare au construit modele tot mai mari și mai puternice. Cu rate de refresh mai mari și cadre sincronizate, jocul a devenit sensibil mai fluid și cu un răspuns mai bun. Până în prezent, aceste facilități erau întâlnite doar la monitoarele desktop și laptopurile de gaming, care au dimensiuni prea mici pentru a rivaliza cu televizoarele mari.

Cu o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), ce controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, și cu luminozitate maximă de 1000 de niți, ROG Swift PG65UQ redă umbre și lumini nuanțate, dar și un joc mai realist. Este certificat DisplayHDR 1000 și Ultra HD Premium.

ROG Swift PG65UQ este echipat cu tehnologie quantum-dot, oferind o gamă largă de culori, cu acoperire de 95% a spațiului de culoare standard cinematografic DCI-P3, iar procesul de pre-calibrare din fabrică asigură o acuratețe incredibilă a culorii (Delta E < 2), imediat ce a fost scos din cutie. Ecranul prezintă, de asemenea, un unghi larg de vizualizare pentru o imagine cu aspect natural, cu o alterare minimă a culorilor, din orice unghi le-ai privi.

Ce porturi are monitorul ROG Swift PG65UQ

  • 4x HDMI(v2.0)
  • DisplayPort 1.4
  • 2x USB 3.0
  • ieșire audio SPDIF

Dacă l-ai vrea la tine în sufragerie, uite și ce dimensiuni are: 1448.08 mm x 946.9 mm x 389.82 mm (cu stand). Alege-i bine locul, că nu o să-l poți muta prea des, cântărește 36,8 Kg.ROG Swift PG65UQ

ROG Swift PG65UQ

Monitor de gaming pentru Xbox One

Pentru jucătorii ce preferă mai multe platforme, ROG Swift PG65UQ este o opțiune naturală. Acesta funcționează perfect cu Xbox One, suportând rate de refresh variabile (VRR) de 48–60 Hz prin conexiunea HDMI. ROG Swift PG65UQ este la fel de potrivit pentru filme și divertisment la fel cum este și pentru gaming.

Pe lângă panoul avansat, ROG Swift PG65UQ vine cu difuzoare de 15W integrate și tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster pentru performanțe audio puternice. Aceasta include o telecomandă ce permite controlul complet asupra meniului de pe ecran, pentru ajustări rapide și selectarea surselor de intrare.

ROG Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD) va fi disponibil în România în decembrie 2019.

To Top