Stiri

Monitoarele BenQ EW2480 și EW2780 sunt făcute pentru divertisment

BenQ EW2480
BenQ EW2480

BenQ prezintă două monitoare IPS, excelente pentru divertisment. Au un design modern și sunt echipate cu tehnologii care pun în valoare conținutul online. Piața de divertisment digital a cunoscut o adevărată explozie preluând o parte din publicul care obișnuia să stea în fața televizorului.

Serviciile de streaming și bibliotecile video online au cunoscut o adevărată explozie și a generat practic o nouă categorie de utilizatori, cu cerințe specifice și așteptări din ce în ce mai mari.

BenQ EW2480 – Panou IPS cu diagonala de 23,8 inchi

BenQ EW2480 este un monitor Full HD cu diagonala de 23,8 inchi. Panoul IPS pe 8bit este capabil să reproducă 72% din spectru NTSC și să ofere o luminozitate de până la 250cd/m2. El asigură un contrast nativ de 1000:1, are o rată de reîmprospătare de 60Hz și un timp de răspuns de 5ms. Aceleași caracteristici se întâlnesc și în cazul lui EW2780, care se bazează în schimb pe un panou IPS Full HD pe 8bit de 27 inchi.

Din păcate cele două monitoare nu sunt potrivite pentru gaming, având o rată de refresh de numai 60Hz.

Atât EW2480, cât și EW2780 dispun de întregul pachet de tehnologii Eye Care, concepute pentru protejarea ochilor. Prin urmare, utilizatorul va beneficia de maximum de confort. Flicker Free și Low Blue Light reduc la minimum stresul la nivelul ochilor, în timp ce Brightness Intelligence Plus (B.I.+) corelează luminozitatea ecranului cu nivelul de lumină ambientală.

În acelaşi timp Color Weakness aplică filtre speciale, concepute pentru cei cu deficiențe la recunoașterea anumitor culori. Mai mult, cele două modele BenQ sunt dotate cu tehnologie HDRi, mulțumită căreia scenele întunecate sunt mai bogate în detalii, dar și cu funcția Super Resolution, cu ajutorul căreia se obține o majorare a rezoluției de afișare pentru imaginile de calitate slabă, printr-un procedeu de upscaling. BenQ EW2480 și EW2780 vor fi disponibile în România prin intermediul partenerilor autorizați.

To Top