Stiri

Monitoarele profesionale BenQ au obţinut certificare PANTONE Skin Tone

BenQ PD3205U
BenQ PD3205U

BenQ a anunțat astăzi că modelele sale PD3205U și PD2705U au primit certificarea Pantone SkinTone Validated, fiind primele monitoare din lume cu acest tip de validare. De asemenea, această certificare urmează să fie implementată curând şi pe anumite modele din seria PhotoVue SW.

Folosind ghidul Pantone SkinTone, primul sistem stiinţific pentru potrivirea și reproducerea tonurilor pielii umane, programul cuprinde 110 nuanțe de piele distincte bazate pe mii de măsurători ale pielii umane, dintr-o gamă variată de etnii și grupuri de vârstă. Ca o extensie a programului Pantone Validated, Pantone SkinTone Validated le asigură profesioniștilor că dispozitivele respectă sistemul de potrivire Pantone (PMS) și reproduc cu acuratețe tonurile naturale ale pielii.

“Programul Pantone SkinTone Validated exemplifică incluziunea în tehnologie și suntem încântați să lucrăm cu BenQ pentru a ajuta la redarea corectă a tonului pielii, pentru o experiență mai bună și mai precisă în timpul utilizării produselor și serviciilor BenQ. Suntem nerăbdători să colaborăm și în viitor cu BenQ” a declarat Iain Pike, Pantone Director of Licensing and Business Development.

Monitoarele profesionale BenQ DesignVue și PhotoVue au fost expuse la CES 2022, în Las Vegas.

To Top