Stiri

Monitor curbat cu diagonala de 34 de inci

ASUS Designo MX27UQ
ASUS Designo MX27UQ

ASUS a prezentat la CES 2016 un monitor curbat cu diagonala de 34 de inci. Cea mai nouă generație ASUS Designo MX include un monitor IPS cu diagonala de 34 inci, aspect 21:9, rezoluție QHD (3440 x 1440) și o curbură 2000R pentru a oferi imagini imersive, cât mai apropiate de realitate. Liniile sale elegante și designul fără ramă îl fac perfect pentru orice decor, fie birou sau sufragerie.

designo_mx_series_34_inch_curved_monitor_

Pe lângă designul remarcabil și aspectul exterior, noul monitor curbat din seria Designo MX dispune de ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower de la Bang and Olufsen și două difuzoare de 8 wați pentru redarea unui sunet incredibil. Baza monitorului servește ca încărcător wireless pentru dispozitivele mobile compatibile Qi.

Monitorul Designo MX27UQ 4K UHD

ASUS Designo MX27UQ este un monitor IPS 4K UHD (3840×2160) cu diagonala de 27 inci și o reproducere de 100% a culorilor din spectrul sRGB, redând o cromatică precisă și detalii incredibile. Construit fără compromis și cu mare atenție la detalii, Designo MX27UQ dispune de finisaje metalice, un stand solid, inspirat de cadranul solar și nuanțe aurii.

ASUS Designo MX27UQ

ASUS Designo MX27UQ

Modulul audio ASUS SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, rafinează fiecare detaliu acustic, oferind un sunet de cristal, în timp ce difuzoarele stereo de 3 wați cu tehnologie Bluetooth le permite utilizatorilor să se conecteze la orice dispozitiv sursă compatibil. Designo MX27UQ a fost certificat de TÜV Rheinland pentru tehnologiile ASUS Low Blue Light și Flicker-Free, ce protejează utilizatorii împotriva emisiei nocive a luminii albastre și pâlpâirii ecranului.

MB169C+, monitorul portabil pe USB

ASUS MB169C+ este primul monitor din lume care utilizează un singur port USB Type-C atât pentru alimentare cât și pentru conexiunea video cu dispozitivul sursă. Acesta are un profil subțire de numai 8.5mm și este foarte ușor, cântărind 800g. MB169C+ dispune de un panou IPS Full HD, reproduce fidel imaginile cu rezoluția 1920 x 1080 și permite vizualizarea din unghiuri extreme cu o minimă alterare a culorilor.

ASUS MB169C+

ASUS MB169C+

To Top