Stiri

Noul Philips 272B1G oferă un stil de viață eco-friendly

Monitor ecologic Philips 272B1G
Monitor ecologic Philips 272B1G

MMD lansează noul monitor Full HD Philips 272B1G, conceput pentru confort și productivitate optime la locul de muncă, ce are un impact redus asupra mediului înconjurător. Monitorul de 27 de inchi integrează o gamă completă de funcții și tehnologii inteligente, precum IPS, modul LowBlue și Smart Ergo Base.

Monitorul Philips 272B1G este alegerea perfectă pentru profesioniștii ce sunt în căutarea unei soluții eco-friendly cu performanțe excelente, care respectă cele mai noi standarde de eficiență energetică, garantat de certificarea Energy Star 8.0.

Monitorul este conceput special pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului, fiind complet lipsit de substanțe precum plumb, mercur și PVC sau BFR. Mai mult decât atât, toată carcasa din plastic a monitorului, șasiul metalic și materialele în care este ambalat sunt 100 % reciclabile.

PowerSensor detectează absența utilizatorului printr-un senzor infraroșu inofensiv și reduce automat luminozitatea monitorului, acest lucru ducând la reducerea costurilor energiei cu până la 70%. Mai mult, monitorul dispune și de tehnologia LightSensor, care ajustează luminozitatea în funcție de condițiile de lumină ambientală și vine cu opțiunea Zero Power, care pune capăt consumului de energie latent. Philips 272B1G folosește o nouă tehnologie de iluminare LED, care menține luminozitatea și culoarea uniformă folosind mult mai puțină energie electrică.

Philips 272B1G are un ecran cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080) și tehnologie IPS, oferind imagini deosebite, cu culori vii, ce sunt clare din aproape orice unghi, iar tehnologia Adaptive-Sync garantează o calitate video perfectă.

Monitorul Philips 272B1G este disponibil începând cu luna iunie 2020, la un preț recomandat de 1.107 lei.

To Top