Stiri

Noul monitor Philips 49B2U6903CH se axează pe productivitate

Monitor Philips dedicat productivității modelul 49B2U6903CH
Monitor Philips dedicat productivității modelul 49B2U6903CH
(CREDIT: Philips )

Noul monitor Philips dedicat productivității, modelul 49B2U6903CH dispune de funcții precum Thunderbolt 4, Busylight și Webcam Autoframing. Oferă un ecran mare de 48,8 inchi cu o rezoluție 5120 x 1440 pixeli și o cameră web cu abilitate de autoîncadrare.  Philips 49B2U6903CH va fi disponibil începând cu finalul lunii iunie 2024 la prețul recomandat de 6668 Lei.

Monitor Philips cu Thunderbolt 4

Una dintre caracteristicile principale ale acestuia este portul Thunderbolt 4 care suportă semnal video de înaltă rezoluție și oferă transport multi-stream pentru conectarea în lanț (daisy chain), îmbunătățind considerabil conectivitatea monitorului.

Alte funcții precum camera web ajustabilă cu abilitate de auto-încadrare, microfonul cu anulare a zgomotului și lumina Busylight sporesc modalitățile de colaborare online. Prin activarea tuturor celor trei funcții, Philips 49B2U6903CH poate ajusta vederea camerei web pentru a încadra toți participanții. De asemenea, monitorul poate fi înclinat înainte și înapoi, în limita a 30 de grade, pentru o flexibilitate mărită și un confort maxim în timpul ședințelor lungi.

Monitor Philips dedicat productivității modelul 49B2U6903CH

Monitor Philips dedicat productivității modelul 49B2U6903CH (Foto: Philips )

Lumina Busylight se poate sincroniza cu programul Microsoft Teams și se va transforma în roșu atunci când statusul este „ocupat” sau „nu deranjați”, oferind celorlalți colegi informații despre disponibilitatea utilizatorului.

Funcția Smart KVM integrată este ideală pentru a efectua mai multe sarcini prin comutarea de la o sursă la alta (de exemplu laptop și PC), prin simpla apăsare a tastei „Ctrl” de trei ori. Mai mult, ecranul mare de 49 inchi poate înlocui o configurație cu două monitoare, oferind astfel un flux de lucru fără întreruperi. În plus, Philips 49B2U6903CH oferă o opțiune de depozitare convenabilă pentru orice pereche de căști, cu ajutorul unui suport dedicat, situat pe rama monitorului.

Pentru ca completa experiența de utilizare, Philips 49B2U6903CH dispune de o ramă curbată adaptată câmpului vizual, în timp ce ecranul dispune de certificare DisplayHDR 400. Modul Low Blue și Flicker-Free reduc oboseala ochilor în timpul orelor îndelungate petrecute în fața ecranului, iar suportul reglabil pe înălțime se adaptează preferințelor ergonomice ale fiecărui utilizator.

To Top