Stiri

MMD lansează monitorul ultra-wide Philips 346P1CRH

Monitor Philips 346P1CRH
Monitor Philips 346P1CRH

MMD a anunțat lansarea monitorului LCD Philips 346P1CRH de 34 de inchi (86,36 cm), cu ecran curbat WQHD cu DisplayHDR 400. Monitorul oferă o imagine de calitate, o conectivitate variată și o stație de andocare USB-C încorporată, cu un comutator KVM. Monitorul beneficiază de o gamă largă de tehnologii și inovații pentru a crește confortul utilizatorului și asigură o zi de muncă plăcută și productivă.

Conectivitate fără obstacole

În ceea ce privește conectivitatea, Philips 346P1CRH este echipat cu DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 și RJ45. Monitorul este echipat și cu o stație de andocare USB-C încorporată, cu posibilitatea de alimentare cu energie pentru un laptop. Utilizatorii pot conecta simplu și ușor toate perifericele direct la monitor, eliminând aglomerația de cabluri, iar stația de andocare permite încărcarea laptopului cu un singur conector USB-C reversibil, precum și redarea de conținut multimedia de înaltă rezoluție sau transferul de fișiere cu o viteză superioară. Datorită tehnologiei MultiView, utilizatorii se pot bucura de vizualizare duală, pentru a lucra simultan cu mai multe dispozitive, cum ar fi un computer și un laptop, în timp ce un comutator KVM integrat MultiClient le permite să controleze două PC-uri separate cu un singur set monitor-tastatură-mouse, cu posibilitatea de a comuta între surse la simpla apăsare a unui buton.

Philips 346P1CRH oferă utilizatorilor o imagine CrystalClear cu rezoluție QHD (3.440 x 1.440) pentru o calitate extrem de bună și culori realiste. DisplayHDR 400 certificat VESA înseamnă luminozitate suplimentară, contrast mai profund și culori realiste. Unghiurile de vizualizare largi ale ecranului de 178 de grade și formatul UltraWide 21:9 îl fac să fie o alegere perfectă pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate precum finanțe, sectorul bancar, design și multe altele. Philips 346P1CRH este bun și pentru jocuri video, fiind echipat cu tehnologia Adaptive Sync, care garantează o experiență de joc fluidă.

Confort suplimentar

Philips 346P1CRH este dotat cu caracteristici inteligente și eficiente pentru a spori confortul. Un suport reglabil pe înălțime asigură un confort sporit, în timp ce ecranul certificat TUV reduce oboseala ochilor. O cameră web utilă Windows Hello, dotată cu tehnologia de recunoaștere facială, oferă o conexiune sigură și poate fi ascunsă discret atunci când nu este utilizată. Acest monitor este eco-friendly, oferind funcții de economisire a energiei, precum LightSensor și PowerSensor, care pot economisi până la 70% din costurile energiei electrice. De asemenea, îndeplinește standardele EnergyStar 8.0, EPEAT și RoHS, nu conține substanțe nocive precum mercur și plumb și folosește un ambalaj din materiale 100% reciclate.

Bine echipat, bogat în caracteristici utile și cu o imagini de calitate, monitorul Philips 346P1CRH va fi disponibil începând cu luna martie, la un preț recomandat de 2.837 lei.

To Top