Stiri

Monitorul LG DualUp are un format cu adevărat atipic

LG DualUp
LG DualUp

LG a dezvăluit noi monitoare cu puțin timp înainte de startul evenimentului virtual Consumer Electronics Show 2022. Unul dintre aceste este cu adevărat deosebit prin prisma formatului său atipic. Noul monitor LG DualUp are un raport neobișnuit de 16:18. Acesta oferă un afișaj vertical cu o rezoluție de 2.560 x 2.880 pixeli, pe care LG îl numește „Square Double QHD”. În modul vertical, imaginea este divizată pe orizontală, DualUp putând fi comparat cu două monitoare de 21,5 inchi, puse unul peste altul.

Noul monitor este gândit pentru profesioniștii care trebuie să urmărească simultan mai multe ferestre. Poate fi util pentru agenții de la bursă, dar și pentru cei care folosesc programe din suita Adobe Creative Cloud cum ar fi Adobe Premiere Pro pentru montaj video. În anunțul său, LG spune că modelul va ajuta la reducerea mișcărilor capului dintr-o parte în alta, care provoacă dureri de gât.

DualUp a fost, de asemenea, gândit să economisească spațiu și va fi livrat cu suportul LG Ergo care se fixează pe majoritatea birourilor și meselor. Alte caracteristici ale monitorului de tip Nano IPS includ o luminozitate de 300 nits, un contrast de 1000:1 și suport HDR10.

Compania va oferi mai multe informații despre acest model în timpul evenimentului său de presă din data de 4 ianuarie 2022.

To Top