Stiri

Noul moto e6s face fotografii bune și rezistă la apă

Telefon Motorola moto e6s
Telefon Motorola moto e6s

Motorola a adăugat un nou produs familiei moto e, mai precis modelul moto e6s, care oferă un sistem dual de camere foto de top și performanță ultra receptivă la un preț accesibil. Camera de 13 MP cu focalizare ultra rapidă face fotografii creative împreună cu senzorul de profunzime pentru un fundal blurat și portrete superbe.

Poți vedea conținutul surprins pe un ecranul Max Vision de 6,1 inchi. Te poți bucura de perspectiva wide-view, cu ajutorul căreia filmele, programele și jocurile preferate vor prinde viață într-un mod unic până acum – potrivindu-se perfect în mâinile tale.

Acum este și mai simplu să accesezi rapid și ușor dispozitivul cu un cititor de amprentă localizat convenabil și discret pe spatele telefonului. Odată ce te-ai conectat, uită de lag datorită procesorului octa-core la 2.0 GHz.  moto e6s răspunde la fiecare atingere, apăsare și glisare, astfel încât să poți accesa imediat ceea ce te interesează. Cu 32 GB de stocare, ai suficient spațiu pentru fotografii, muzică și filme și poți oricând adăuga până la 256 GB utilizând slotul pentru cardul microSD.

De asemenea, moto e6s vine cu un design rezistent la apă, care protejează telefonul atât la interior, cât și la exterior.

To Top