Stiri

Motorola lansează primul său smartphone cu stylus, moto g pro

Smartphone moto g pro
Smartphone moto g pro

Motorola a anunțat lansarea în România a modelului moto g pro, primul telefon Motorola care vine cu un stylus în pachet și este echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, un ecran de 6,4 inchi Max Vision, NFC și o baterie de 4.000 mAh.

Construit pentru divertisment și productivitate crescută, moto g pro explorează creativitatea cu ajutorul stylusului încorporat. Este un telefon destinat oamenilor de business, care își doresc ca smartphone-ul pe care îl dețin să faciliteze schimbul de idei și planuri, indiferent dacă sunt la birou sau pe teren. Activități precum citirea mail-urilor, editarea pozelor, luarea notițelor, realizarea unor schițe artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin acum mult mai simple și rapide.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI și un senzor principal de 48MP care oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate uimitoare cu modul Night Vision, iar camera Macro Vision  aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. Camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50 % mai puternic, pentru o experiență audio clară prin difuzoarele stereo duale și amplifică experiența oricărui conținut sau conferință video. Bateria de 4.000 mAh este proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare, oferind productivitate sporită în afara biroului sau în călătorii. Cu alte cuvinte, autonomia telefonului permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme.

Noul moto g pro este disponibil în România la prețul recomandat de 1.399 lei.

 

To Top