Stiri

Cel mai rapid dispozitiv moto g a sosit oficial și în România

Smartphone moto g100
Smartphone moto g100
(CREDIT: Motorola)

moto g100, cel mai rapid dispozitiv din gama moto g, este disponibil și în România, la doar o săptămână de la lansarea în Europa. Motorola a anunțat disponibilitatea locală a noului dispozitiv moto g100, care poate fi cumpărat din magazinele Altex sau de pe website-ul Altex la un preț de 2.199,90 lei. Acesta este primul smartphone din gama moto g care este echipat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon ™ seria 8.

Telefonul oferă performanțe de top și o experiență de gaming foarte bună, un sistem de camere remarcabil și este compatibil cu noua platformă Motorola Ready For. În plus, experiența apelurilor video este îmbunătățită, iar navigarea și accesarea aplicațiilor este mult mai rapidă.

Prin lansarea moto g100, Motorola sărbătorește 10 generații ale familiei moto g, gama de telefoane care a schimbat industria dispozitivelor mobile, dar și așteptările și relația consumatorilor cu tehnologia. Prin dezvoltarea gamei moto g, Motorola și-a luat angajamentul de a pune pe primul loc utilizatorii și tot ceea ce contează pentru ei, făcând apel la inovație, performanțe excepționale și accesibilitate.

Cel mai rapid moto g din toate timpurile

moto g100 este unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cel mai recent lansat procesor Snapdragon ™ 870 5G, ce oferă conectivitate 5G și standard Wi-Fi 6, fiind aliniat cu cele mai mari viteze de conexiune posibile pentru a obține cea mai înaltă performanță de pe un telefon din gama moto g. Streaming-ul și descărcarea datelor se realizează ușor, fără întârziere, cu o reacție instantanee a camerei, cu o pornire ultra-rapidă a aplicațiilor și multi-tasking fără efort. moto g100 este echipat cu o baterie de 5000 mAh care permite utilizatorilor să se folosească la maximum de caracteristicile impresionante ale telefonului, beneficiind de peste 40 de ore de autonomie în utilizare. De asemenea, moto g100 vine cu 8 GB de memorie și 128 GB spațiu de stocare și se poate adăuga până la 1TB cu un card microSD.

To Top