Stiri

Noul Moto g53 cu 5G este disponibil în România – VEZI PREȚURI


(CREDIT: Lenovo & Motorola)

Începând din februarie 2023, telefonul moto g53 5G este disponibil în România în 2 culori (Arctic Silver și Ink Blue) la un preț recomandat de 1299,99 de lei. Noul device vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată prim-planurilor. În plus, fotografiile realizate surprind până și cele mai mici detalii, mulțumită senzorului de 50 MP.

VEZI PREȚUL ONLINE

Motorola își propune în continuare să facă tehnologia mai accesibilă, iar familia moto g se concentrează pe inovații semnificative și pe implementarea acestora în smartphone-uri potrivite nevoilor oamenilor din întreaga lume. moto g53 5G, telefon compatibil eSIM, e conceput pentru a oferi utilizatorilor un design modern, performanțe ridicate și fotografii la un nivel îmbunătățit față de generațiile anterioare. În plus, acest dispozitiv vine cu noi funcții de securitate, care contribuie la protejarea datelor și cu un software dedicat părinților, care le permite crearea unui spațiu digital sigur pentru copii.

Cu ajutorul procesorului Snapdragon 480+ 5G și 4 GB RAM, utilizatorii se vor bucura de viteză, profitând la maximum de rețelele 5G. Datorită bateriei de 5000 mAh dispozitivul va funcționa la capacitatea sa maximă, fără compromisuri pentru autonomie.

Ecranul de 6,5 inci oferă o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Utilizatorii pot avea parte de o experiență sonoră captivantă cu ajutorul celor două difuzoare stereo Dolby Atmos.

moto g53 5G rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

To Top