Stiri

Motorola lansează moto g8, un telefon dedicat fotografiilor

Telefon moto g8
Telefon moto g8

Pentru cei pasionați de fotografie, Motorola a lansat noul moto g8, care vine echipat cu o cameră AI versatilă, pentru surprinderea unor fotografii perfecte, indiferent de cadru. Camera de 16 MP are focalizare rapidă pentru fotografierea unor cadre clare. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

De asemenea, moto g8 are o baterie de 4.000 mAh care, conform producătorului, rezistă întreaga zi, indiferent de cât de utilizat este telefonul, pentru că bateria lui moto g8 a fost proiectată să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare.

Noul smartphone oferă o experiență unică de divertisment. Tot conținutul preferat arată și sună mai bine ca niciodată pe ecranul HD+ Max Vision de 6,4 inchi, susținut de boxe puternice. Procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și memoria de 4 GB de RAM oferă capabilități de procesare AI avansate, care duc performanța la următorul nivel. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64 GB și cu suport pentru carduri SD de până la 512 GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

moto g8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă, care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android 10 ultra-curată și fără aplicații preinstalate.

To Top