Stiri

Motorola lansează moto g9 power, un campion în materie de autonomie

moto g9 power
moto g9 power
(CREDIT: Motorola)

Motorola a adus pe piața românească noul moto g9 power, dezvoltat pe baza anilor de experiență în proiectarea și producția de dispozitive din clasa medie, scopul fiind de a crea un telefon puternic, care oferă cele mai bune specificații tehnice la un preț accesibil. Noul dispozitiv oferă cea mai puternică baterie de pe un smartphone Motorola, 6000 mAh, dar și o cameră și un ecran performante. moto g9 power este disponibil începând de azi în magazinele Altex și pe altex.ro, la prețul recomandat de 899 lei.

moto g9 power oferă o experiență foto excepțională, alături de până la 60 de ore de autonomie, provenită de la cea mai puternică baterie integrată pe un telefon Motorola. Bateria impresionantă de 6000 mAh oferă un considerabil grad de libertate de mișcare utilizatorului, care poate face mai multe apeluri video, poate urmări mai multe filme și seriale, iar în timpul călătoriilor nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la încărcarea zilnică.

Pentru prima dată pe un dispozitiv din gama g, Motorola a echipat noul telefon cu un senzor cu rezoluție ultra-high de 64 MP pentru fotografii clare, în culori vii. Prin tehnologia Quad Pixel, fiecare fotografie devine clară și luminoasă, indiferent de setare, datorită sensibilității la lumină de 4 ori mai mare. Fiecare fotografie portret se transformă într-o fotografie cu aspect profesionist cu ajutorul senzorului de adâncime, iar cu Macro Vision, care apropie subiectul de 4 ori mai mult, se pot surprinde chiar și cele mai mici detalii. Pentru selfie-uri demne de rețelele de socializare, camera frontală vine echipată cu senzor de 16 MP și tehnologia Quad Pixel.

Tot conținutul preferat arată bine pe ecranul de 6,8 inchi Max Vision HD+, care oferă o experiență captivantă, indiferent de materialul vizionat. Pentru performanță fără întârzieri și blocări, moto g9 power este alimentat de platforma mobilă Snapdragon, cu 4 GB RAM și beneficiază de 128 GB spațiu de stocare încorporat.

De asemenea, dispozitivul vine cu un buton dedicat Google Assistant pentru ca utilizatorul să primească rapid răspunsuri la întrebări și să rezolve orice sarcină în cel mai scurt timp, folosind doar vocea. moto g9 power este echipat și cu My UX, care include toate experiențele moto cunoscute de utilizatorii dispozitivelor Motorola, dar și cu o serie de caracteristici personalizabile, care îmbunătățesc experiența în jocuri, sau la redarea de muzică și video.

To Top