Stiri

Motorola MILESTONE la Orange

La numai câteva zile de la redactarea articolului privind apariția noului Motorola MILESTONE XT720 în Europa, Orange lansează în exclusivitate modelul MILESTONE pe piața din România.
MILESTONE folosește platforma Android 2.1, iar telefonul oferă posibilitatea de a utiliza simultan aplicaţii multiple fiind totodată cel mai subţire slider Qwerty, de numai 13,7 mm. Printre calităţile lui MILESTONE se numără ecranul senzitiv multi-touch, cu rezoluţie înaltă şi funcţie pinch & zoom.

Dispozitivul este dotat cu un browser optimizat pentru navigarea pe internet, încorporează aplicaţii multimedia marca Google, este echipat cu o cameră de 5 megapixeli şi are funcţii de editarea a fotografiilor.
Motorola MILESTONE va fi disponibil în oferta Orange în luna iulie. În zilele următoare, pe site-ul www.orange.ro vor putea fi înregistrate precomenzi pentru acest model. Telefonul va fi disponibil la preţuri începând de la 179 euro (TVA inclus) cu un abonament de 20 de euro şi cu opţiunea MySmartphone pe 24 de luni.

Motorola MILESTONE

Specificații tehnice Motorola MILESTONE:
– Ecranul widescreen de 3,7 inch, cu o rezoluţie de 854 pixeli şi un total de peste 400.000 pixeli
– Procesor Cortex A8 de mare viteză
– Ecran senzitiv, cu atingeri multiple şi zoom prin dublă atingere
– Cameră de 5 megapixeli cu flash dual-LED
– Servicii Motorola Media Link şi Motorola Phone Portal, pentru administrarea conţinutului media de pe desktop, telefon şi Internet
– Stereo Bluetooth/ BT 2.1, USB 2.0
– Cablu de 3,5 mm pentru căşti
– Tehnologie CrystalTalk Plus, pentru convorbiri clare
– Card de memorie de 8GB

To Top