Stiri

Motorola lansează noi modele entry-level din familia moto e

Motorola moto e7
Motorola moto e7
(CREDIT: Motorola)

Motorola a anunțat disponibilitatea locală a dispozitivelor entry-level moto e7 și moto e7i power, pe platforma eMAG, la prețuri accesibile. moto e7 poate fi achiziționat la un preț special de 549,99 lei, în timp ce moto e7i este disponibil la prețul de 499,99 lei.

Chiar dacă este un model entry-level, moto e7 este echipat cu o cameră remarcabilă, dar și cu un ecran ultra-wide, un procesor performant și o baterie cu autonomie de până la 36 de ore. Camera are senzor de 48MP, iar display-ul de 6,5 inchi MaxVision HD+ al lui moto e7, cu un raport de aspect 20:9, impresionează printr-un ecran generos, ultra-wide.

În plus, moto e7 este alimentat de o baterie de 4.000 mAh, iar procesorul octa-core tactat la 2 GHz îmbunătățește eficiența energetică pentru mai multe ore de divertisment pe telefon. În plus, datorită tehnologiei HyperEngine, procesorul permite performanțe îmbunătățite, experiențe de gaming competitive și o mai bună autonomie.

Modelul moto e7i power oferă o durată de viață uimitoare a bateriei, o cameră și un afișaj remarcabil. Utilizatorii care caută performanță pot accesa jocurile preferate și pot învăța și lucra ore în șir, totul datorită unei baterii masive de 5000 mAh. Cu o singură încărcare a telefonului, muzica poate rula până la 76 de ore, conținutul video până la 14 ore, iar navigarea pe internet poate dura până la 12 ore.

Afișajul Max Vision HD + de 6,5 „oferă una dintre cele mai bune experiențe de vizionare din familia moto, cu un raport de aspect 20:9, astfel încât filmele, jocurile și chat-urile video să arate mult mai bine. Procesorul octa-core la 2 GHz oferă o reacție rapidă, incredibilă, astfel încât activitățile derulate pe dispozitiv să nu sufere întârzieri.

Sistemul cu cameră dublă al lui moto e7i power asigură cea mai bună expunere, indiferent dacă se dorește surprinderea unei  imagini de ansamblu sau a unor detalii. Camera principală de 13 MP cu focalizare rapidă și PDAF permite capturi rapide, iar obiectivul Macro Vision facilitează o apropiere de 4 ori mai aproape de subiect, pentru a surprinde detaliile minuscule. În plus, camera frontală de 5 MP ajută la obținerea unui aspect ideal al fotografiilor. Toate fotografiile și videoclipurile pot fi păstrate pe telefon datorită spațiului de stocare de 32 GB, la care se poate adăuga până la 1 TB printr-un card microSD.

To Top