Stiri

Motorola moto g9 plus: un nou standard de experiență

Motorola moto g9 plus
Motorola moto g9 plus

Motorola prezintă un nou dispozitiv remarcabil moto g9 plus, care vine echipat cu toate acele specificații care îi oferă consumatorului posibilitatea de a se exprima liber, de a fi conectat cu lumea și de a împărtăși poveștile cele mai interesante. Telefonul va fi disponibil pe piața din România într-o ofertă specială de lansare începând cu 24 septembrie. Moto g9 plus va putea fi achiziționat din magazinele Altex și online pe altex.ro, la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.

Motobuds Charge sunt mereu pregătite pentru portabilitate și un utilizator activ, datorită designului compact, bateriei de 2×50 mAh pentru ore întregi de muzică, activități de business sau conținut media, dar și datorită rezistenței la apă IPX5. În plus, căștile motobuds se pot încărca direct de la dispozitivul Motorola, folosind doar 3% din bateria telefonului pentru 5 ore de content audio.

Conform studiilor despre preferințele utilizatorilor, un telefon cu ecran mai mare este potrivit pentru orice tip de activitate, de la creare de conținut multimedia, jocuri și activități de business. În plus, un ecran mai mare este util inclusiv celor care își desfășoară munca de acasă sau celor care învață online.

Un moto g creat de utilizatori

Noul dispozitiv Motorola moto g a fost dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la consumatori și concentrează tot ceea ce contează pentru utilizatori. moto g9 plus face un salt uriaș între generații prin performanțe incredibile, cameră, baterie și ecran foarte bune.

moto g9 plus alimentează pasiunile oferind un sistem de camere quad de 64MP, o baterie masivă de 5000 mAh, performanțe puternice îmbunătățite pentru jocuri și cel mai mare ecran de pe un telefon moto g, un Max Vision FHD+ de 6,8 inchi.

Camera principală a lui moto g9 plus are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision, pentru a surprinde toate amintirile, în orice condiții de luminozitate. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectivul cu unghi foarte larg care surprinde realitatea exact așa cum este văzută cu ochiul liber, cu o cameră Macro Vision pentru detalii minuscule care permite apropierea de subiect cu de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard și cu senzorul de adâncime care surprinde portrete cu aspect profesional.

Capabilitățile AI de top ale procesorului Qualcomm Snapdragon 730G încorporat în moto g9 plus, oferă fotografii uimitoare, jocuri îmbunătățite și performanțe optimizate. De asemenea, are o performanță cu 57% mai rapidă și o eficiență energetică îmbunătățită cu 20%.

moto g9 plus are cel mai mare și mai captivant ecran folosit pe un dispozitiv moto g, cu un afișaj impresionant de 6,8″ Max Vision FHD+ cu HDR10. Pentru o experință de vizualizare uimitoare, moto g9 plus oferă culori reale, dar și o luminozitate și un contrast îmbunătățite. De asemenea, vine cu 128 GB spațiu de stocare pentru fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, și se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria masivă de 5000 mAh a lui moto g9 plus oferă două zile de autonomie cu o singură încărcare, pentru muzică timp de 147 ore, videoclipuri timp de 19 ore sau navigare pe site-uri web timp de 14 ore. În plus, încărcătorul TurboPower 30 oferă 12 ore de baterie, în mai puțin de 10 minute de încărcare.

Experiențe simplificate

Motorola știe cât de important este pentru utilizatori să aibă acces rapid și ușor la Asistentul Google. De aceea, au simplificat experiența pe moto g9 plus cu un buton dedicat Google Assistant situat pe partea laterală a telefonului.

My UX include toate Experiențele Moto deja cunoscute, precum și o varietate de noi caracteristici personalizabile. Cu My UX, utilizatorii își pot crea propriile teme ale dispozitivului alegând dintre fonturi, culori, pictograme și animații ale senzorului de amprentă, astfel încât telefonul să fie unic.

To Top