Stiri

Noul pliabil motorola razr 5G: minimal meets maximal

motorola razr 5G
motorola razr 5G

Motorola a lansat motorola razr 5G, noul simbol fashion care va atrage toate privirile prin aspectul iconic și prin inovația formatului pliabil, pentru o experiență de utilizare avangardistă. razr 5G înglobează inovația și distincția și schimbă fundamental modul de interacțiune cu telefonul și cu lumea din jur.

Prin razr 5G, Motorola a răspuns reacțiilor primite direct de la clienți și a integrat o experiență software îmbunătățită a ecranului extern Quick View. Astfel, razr 5G este unicul telefon pliabil de pe piață care se potrivește perfect în orice buzunar și permite accesarea aplicațiilor preferate, a mesajelor sau a apelurilor video, direct pe telefonul pliat. Mai mult decât atât, telefonul are conectivitate 5G, dar și cea mai avansată cameră de selfie. Minimul și maximul sunt aduse împreună, toate aceste specificații de top fiind puse în valoare de designul unic, compact și de dimensiunile reduse ale telefonului.

Totul într-o secundă cu display-ul Quick View

Afișajul Quick View oferă instrumente, informații și acțiuni într-un mod simplu și intuitiv, care ușurează procesul de utilizare a telefonului și eficientizează timpul petrecut pe dispozitiv. Navigarea actualizată prin gesturi permite accesarea specificațiilor preferate mai ușor ca niciodată. Afișajul Quick View are acum o bară de navigare în partea de jos care imită gesturile Android 10, astfel încât se poate ajunge cu ușurință la ecranul de pornire doar printr-un swipe-up. De asemenea, glisarea spre dreapta de pe ecranul de pornire permite accesul rapid al camerei, iar glisarea spre stânga permite accesarea aplicațiilor preferate. Prin ce de-a doua glisare se pot accesa comenzile rapide pentru a apela sau trimite mesaje text către contactele preferate.

Motorola a oferit fiecărui utilizator posibilitatea de a-și personaliza experiența de afișare Quick View cu temele și aplicațiile preferate. razr 5G are o preselecție de opt aplicații care funcționează pe ecranul Quick View: cameră, mesaje, calculator, Keep, Google News, Google Home și YouTube. În plus, Motorola oferă posibilitatea rulării tuturor aplicațiilor pe ecranul Quick View, astfel încât selecția lor să fie ușor de personalizat.

Capabil și perfect pentru orice buzunar

Prin deschiderea lui razr 5G se activează ecranul Flex View de 6,2 inchi cu raport de aspect 21:9 CinemaVision. Display-ul lui razr 5G funcționează împreună cu designul unic de balamale oferind singura închidere Zero-gap pe un dispozitiv pliabil. Balamaua protejează afișajul intern și păstrează razr 5G ultra-compact. Testele realizate în fabrică au demonstrat că razr 5G rezistă până la 200.000 de deschideri. În plus, un strat de protecție personalizat protejează  împotriva zgârieturilor, în timp ce o barieră hidrofugă din interiorul dispozitivului protejează împotriva scurgerilor, stropilor, ploii și a altor astfel de elemente.

Motorola razr 5G încorporează mai multe tehnologii de vârf într-un design elegant. Designul  actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului, permițând în același timp performanța 5G. Marginea de jos adăpostește două dintre cele patru antene 5G, toate acestea fiind alimentate de un procesor robust Qualcomm Snapdragon 765G.

În România, noul Motorola razr 5G va fi disponibil din această toamnă, la un preț recomandat de 6.999 lei.

To Top