Stiri

Razer lansează mouse-ul Viper Mini – același venin, dar mai concentrat

Mouse Razer Viper Mini
Mouse Razer Viper Mini

Razer Viper Mini, cel mai nou membru al familiei de mouse-uri de gaming Viper dezvoltate de Razer, include multiple tehnologii premiate, împrumutate de la fratele său mai mare, Razer Viper. Modelul Razer Viper Mini se poate lăuda cu o carcasă compactă, ideală pentru mâinile cu dimensiuni mai mici și o greutate de doar  61g, adică aproape jumătate din greutatea unui mouse obișnuit de gaming.

Având același design ambidextru și aceeași formă ergonomică a modelului Razer Viper, noul Viper Mini este echipat cu switch-urile optice dezvoltate în mod special pentru mouse-uri de către Razer. Pe lângă acestea, noul periferic încorporează șase butoane programabile și un senzor cu 8.500 DPI și tracking de 300 IPS. Rezultatul este o sensibilitate sporită și o acuratețe la nivel de pixel în jocuri.

Iluminarea RGB Razer Chroma este complementată de memoria încorporată, făcând din Viper Mini alegerea ideală pentru jucătorii aflați în căutarea unui mouse cu greutate deosebit de redusă, cu o formă ideală pentru mâinile mai mici și care să nu facă niciun compromis la capitolul performanță.

Noul Razer Viper Mini este o versiune mai mică a popularului Razer Viper și va fi disponibil în magazinele de specialitate la un preț de aproximativ 50 €.

To Top