Stiri

MSI anunță la CES 2022 noile laptopuri cu procesore Intel din a 12-a generație

MSI la CES 2022
MSI la CES 2022

MSI organizează evenimentul virtual MSIology: Gameverse, anunțând cele mai recente laptop-uri de gaming și creare de conținut. Caracteristicile includ cele mai recente procesoare Intel seria H din a 12-a generație, grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti și soluții termice exclusive MSI care cresc performanța.

Plăcuța din metal lichid: secretul MSI pentru performanțe de top

MSI anunță cu mândrie noua sa tehnologie de răcire, „Phase-Change Liquid Metal Pad”. Atunci când temperatura computerului atinge 58°C, plăcuța din metal se topește și umple spațiul dintre procesor și blocul de răcire. Această tranziție face transferul termic mai eficient decât pastele termice tradiționale și mai fiabil decât soluțiile cu metal lichid. Cu această nouă tehnologie inovatoare de răcire, performanța generală crește cu până la 10%.

O combinație între laptopul de business și cel de gaming: Stealth GS77

MSI lansează noul laptop de gaming Stealth GS77, câștigător al premiilor CES Innovation Awards 2022. Stealth GS77 vine cu un design nou-nouț care mută balamaua spre mijloc și utilizează materiale mai robuste, rezultând o durabilitate de două ori mai mare decât la modelele anterioare. Mergând pe linia dintre muncă și jocuri, Stealth GS77 include funcții suplimentare pentru utilizare în afaceri. Are un trackpad mărit cu 50% și oferă taste cu 8% mai mari, pentru o experiență mai plăcută la utilizare. Noul Stealth GS77 vine și cu un obturator al camerei pentru a adăuga un nivel suplimentar de confidențialitate.

MSI Stealth GS77 este echipat cu cel mai recent procesor Intel Core din generația a 12-a și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti.

Colaborarea Ubisoft: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition

MSI a anunțat colaborarea cu Ubisoft pentru noua ediție a laptopului Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Inspirându-se din coloristica jocului, noul dispozitiv vine cu un design nou și atrăgător, în culorile galben, verde și albastru, ca și cum utilizatorii ar intra efectiv în joc. Conceput pentru jucătorii de titluri FPS, MSI Crosshair 15 este echipat cu un display ce urcă în gamă până la QHD de 240 Hz și grafică până la Nvidia RTX 3070Ti.

Noile MSI Creator 17 și Creator Z16P

În cadrul evenimentului, MSI a anunțat și noul laptop din seria Content Creation. Compania a dezvăluit cel mai recent câștigător al premiului CES pentru inovație, Creator Z17. Creator Z17 vine, de asemenea, cu un cititor de carduri UHS Express full-size și acceptă MSI Pen.

MSI și-a actualizat și modelul emblematic Creator Z16 în Creator Z16P. Acesta este construit cu noile soluții de răcire exclusive MSI „Vapor Chamber Cooler” unde zona de răcire este mărită cu 76%, oferind astfel cu 65% mai mult flux de aer, sporind performanța cu până la 70% față de generația anterioară. Precizia culorilor este un factor esențial pentru crearea de conținut, iar Creator Z17 și Creator Z16P folosesc tehnologia MSI True Pixel care atinge standardul de culoare 100% DCI-P3 și o acuratețe a culorilor Delta-E <2. Mai mult, pentru a crește eficiența, noua serie Creator vine cu cel mai recent procesor Intel i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Ambele sunt laptopuri „Meta-Ready”.

MSIology: MSI Gameverse Ianuarie 2022 – prezentarea noilor produse

To Top