Stiri

MSI lansează noi laptopuri cu procesoare Intel Core din a 12-a generație

MSI Seria Prestige
MSI Seria Prestige

MSI anunță noi laptop-uri pentru afaceri și productivitate din seriile Summit, Prestige și Modern cu procesoare Intel Core din a 12-a generație.
Certificarea platformei Intel Evo a fost acordată seriilor Summit și Prestige pentru designul ușor, răspunsul rapid și autonomia crescută a bateriei. Grafica NVIDIA susține seriile Summit și Prestige pentru a ajuta utilizatorii să-și exprime pasiunile și pentru a-și atinge obiectivele. Modelele Summit Flip au, de asemenea, un design 2-in-1 360° care utilizează capacitatea ecranului tactil de a fi folosit și în modul tabletă.

Seria Summit

Modelele din seria Summit au fost laptopurile de vârf ale MSI pentru business și productivitate încă de la debutul din 2019. Pe lângă actualele Summit E13 Flip Evo și Summit E16 Flip, noul Summit E14 Flip Evo se alătură portofoliului din acest an pentru a oferi mai multe opțiuni potrivite pentru diferite nevoi ale utilizatorilor. Summit E16 Flip este echipat cu grafică NVIDIA GeForce RTX pentru a oferi performanțe sporite. Display-ul este protejat de Tobii Aware, blocând automat laptopul dacă utilizatorul nu se află în apropiere sau estompând ecranul și protejând astfel conținutul de privirile indiscrete.

Seria Prestige

Designul laptopurilor din seria Prestige este axat pe eleganță. Atât Prestige 15, cât și Prestige 14 se laudă cu un șasiu subțire și ușor, ideal pentru portabilitate, și cu specificații termice îmbunătățite. Puteți alege între o platformă grafică NVIDIA GeForce RTX sau Intel Evo în funcție de preferințele de performanță. Autonomia bateriei și încărcarea rapidă asigură productivitate mai îndelungată și o încărcare ușoară.

Seria Modern

Seria Modern este completată de scene din viața de zi cu zi. MSI a colaborat cu ilustratoarea franceză Lorraine Sorlet pentru a spune prin intermediul imaginilor patru povești inspirate din dragoste, muncă și călătorii. Cu toate aceste specificații legate de forma și aspectul său, seria Modern își câștigă locul bine-meritat în gama Business & Productivity cu o mulțime de funcții productive: rama subțire oferă un raport mare ecran/corp, deschiderea la 180° oferă o partajare ușoară, touchpad-ul mărit oferă o utilizare mai ușoară, iar tastatura cu dimensiune completă oferă productivitate crescută.

To Top