Stiri

Muzica pe mobil de la Orange

Vara aceasta, Orange si Universal Music ofera muzica pe telefonul mobil clientilor PrePay care isi reincarca cartelele cu minim 7 euro. In schimb, primesc un cod de acces care le permite sa isi aleaga muzica preferata dintr-un catalog cu mii de piese ale unor artisti internationali de top, sa isi creeze playlisturi, sa le asculte prin telefonul mobil sau online si sa le trimita prietenilor. Oferta este realizata in parteneriat cu Universal Music, cu care Orange colaboreaza din anul 2007 pentru a oferi continut digital muzical clientilor sai.

In plus, clientii Orange Young isi pot activa o optiune prin care au acces nelimitat prin mobil in Portalul Orange, de unde se pot conecta gratuit la retelele sociale: primesc 50 MB pentru acces la Internet prin mobil, 1.000 de minute si 500 de mesaje scrise in retea, plus 50 de minute nationale, valabile 30 de zile.

Muzica pe mobil pentru clientii Orange

Promotia include si un concurs cu 20 de premii constand in transportul dus-intors cu autocarul si cazare pentru doua persoane. Prilejul este Orange Summer Party, un concert cu intrare libera al artistului britanic Mika, care va avea loc sambata, 24 iulie, de la ora 19:30, pe plaja H2O din Mamaia. In plus, trei norocosi vor ajunge la mare cu elicopterul. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.orange.ro/evenimente/mika.

Aceasta oferta ne surprinde oarecum, considerand tarifele prohibitive ale operatorilor de telefonie mobila din Romania, mai ales privind transferul de date pe mobil. Sa fie acesta un prim pas privind reconsiderarea strategiei de preturi? Probabil ca nu, dar suntem curiosi in ce masura va fi acest proiect un succes…

To Top