Stiri

NAS-urile QNAP TBS-h574TX și TVS-h874T cu Thunderbolt 4 au fost premiate la Red Dot Award Product Design 2024

TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook
TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook
(CREDIT: QNAP)

Dispozitivele NAS QNAP Thunderbolt™ 4 TBS-h574TX și TVS-h874T au câștigat premiul Red Dot: Product Design 2024, evidențiindu-se dintre peste 20.000 de produse înscrise din 60 de țări.

NASbook-ul TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 cu unități de stocare flash este proiectat pentru folosirea pe platourile de filmare, în studiourile mici, în cadrul unor echipe de producție video de mică anvergură sau de către utilizatorii SOHO. Fiind echipat cu procesor Intel Core™ i9 cu 16 nuclee sau i7 cu 12 nuclee, modelul TVS-h874T Thunderbolt™ 4 NAS constituie un partener excelent pentru profesioniștii creativi. Cele două modele – TBS-h574TX și TVS-h874T – au fost apreciate de juriul profesionist Red Dot pentru designul de înaltă calitate.

TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook

TBS-h574TX oferă interfețe I/O de mare viteză și performanța Intel Core™ necesară pentru producția video, permițându-le creatorilor care folosesc Mac sau Windows să se bucure de cea mai fluidă experiență în editarea video în timp real, în transferul de fișiere mari, în transcodarea video și backup. TBS-h574TX acționează ca o punte între pre-producție și post-producție, susținând proiectele video și colaborarea în echipă la un nivel superior. TBS-h574TX dispune de sistemul de operare QuTS hero bazat pe ZFS care asigură integritatea datelor. De asemenea, în funcție de nevoi, poate trece la sistemul de operare QTS.

TBS-h574TX are două porturi Thunderbolt™ 4 pentru transfer de date de mare viteză (lățime de bandă de până la 20Gbps). Stațiile de lucru Mac (inclusiv modelele cu procesoare M1 și M2) și cele cu Windows® se pot conecta direct la TBS-h574TX pentru editarea video în timp real într-un mod rapid și fluid, permițând transferul unui fișier video 4K de 1TB în 11 minute. Designul compact al TBS-h574TX, mai mic decât o foaie de hârtie A4 și cu un volum de doar 2,54 litri, îl face ideal pentru studiourile mici sau echipele de producție video care caută o soluție portabilă.

Echipele de producție video de top trebuie să fie protejate împotriva riscurilor de întrerupere a proiectelor din cauza defecțiunilor neașteptate ale SSD-urilor din dispozitivele de stocare. TBS-h574TX suportă SSD-uri E1.S/M.2 NVMe și permite interchimbarea la cald a SSD-urilor M.2 pentru o înlocuire mai ușoară. Cu suport pentru înlocuirea automată a RAID-ului cu unități de rezervă (facilitate suportată începând cu QTS 5.1 / QuTS hero h5.1) atunci când sunt detectate potențiale erori ale unităților, sistemul mută automat datele de pe unitatea afectată dintr-un grup RAID pe una de rezervă, înainte ca datele de pe unitatea afectată să fie complet corupte.

TVS-h874T Tower Thunderbolt™ 4 NAS

Având procesor Intel Core™ i9 cu 16 nuclee sau i7 cu 12 nuclee, TVS-h874T îmbunătățește productivitatea, permițând echipei să gestioneze fără probleme mai multe proiecte video 4K în același timp. NAS-ul TVS-h874T, destinat creatorilor și bazat pe ZFS, susține fluxuri de lucru colaborative bine organizate și actualizări de hardware (cum ar fi upgrade la conectivitate 25 GbE și 64 GB RAM) dezvoltându-se odată cu afacerea și activitatea creativă.

TVS-h874T Tower Thunderbolt™ 4 NAS

TVS-h874T Tower Thunderbolt™ 4 NAS (Foto: QNAP)

TVS-h874T integrează un GPU care accelerează transcodarea video și permite echipei de proiect să vizioneze rapid videoclipurile pe dispozitive individuale, crescând eficiența în post-producție. TVS-h874T suportă o stocare de până la 168TB, mai departe fiind disponibile unitățile QNAP JBOD pentru capacități totale de stocare de până la 410TB.

TBS-h574TX și TVS-h874T premiate Red Dot Award 2024

Cele două NAS-uri premiate sunt listate pe website-ul Red Dot, fiind prezentate și în cadrul expoziției itinerante Red Dot a muzeului de design Red Dot – de la Essen la Singapore și în întreaga lume, până în mai 2025.

To Top