Stiri

Navigație Mio cu avertizări TMC

Mio lansează în România două produse prevăzute cu serviciul TMC, sistem care colectează, interpretează şi livrează date din trafic în timp real, la nivel naţional. Serviciul este gratuit pe viaţă şi vine instalat pe modelele Mio Spirit 495 Eu LMU TMC şi Mio Spirit 695 Eu LMU TMC din noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS Mio Spirit 2012.

TMC este un sistem care oferă informaţii cu privire la problemele de trafic de pe principalele autostrăzi ( accidente, ambuteaje sau lucrări rutiere) şi pune la dispoziţia utilizatorilor posibilitatea recalculării rutei. Atunci când datele sunt integrate direct într-un sistem de navigaţie, informaţiile despre trafic pot fi utilizate în calcularea traseului. Astfel, dispozitivul GPS prezintă rute alternative pentru a evita incidentele din trafic. Serviciul TMC este codat digital folosind sistemul FM-RDS prin unde radio convenţionale.

Mio Spirit 495 LM vine cu actualizare pe viaţă a hărţilor şi serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel încât utilizatorii vor beneficia de actualizarea hărţilor, fără niciun cost suplimentar. Cu SmartRoutes şi atenţionările de trafic în timp real (TMC), Spirit 495 LM nu numai că indică rutele optime, dar şi atenţionează asupra întârzierilor în trafic pentru un timp de călătorie optim. Spirit 495 LM are informaţii de trafic încorporate, pentru evitarea întârzierilor şi ambuteiajelor, aflând din timp unde sunt probleme.

Mio Spirit 695 LM vine cu actualizare pe viaţă a hărţilor şi serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel încât utilizatorii vor beneficia de actualizarea hărţilor, fără niciun cost suplimentar. Noul Mio Spirit 695 LM, cu ecran de 5″ şi funcţiile de navigaţie premium, are toate funcţiile necesare pentru a fi un dispozitiv de navigaţie puternic.

Previzualizaţi dintr-o privire rutele cu Alegerea rutelor; mergeţi pe rute optimizate pentru stilul dumneavoastră de condus folosind SmartRoutes şi LearnMe Pro şi evitaţi ambuteiajele cu ajutorul informaţiilor de trafic în timp real (TMC). Spirit 695 LM este un dispozitiv de navigaţie complet pentru cei care doresc o prestaţie excelentă pe drum.

Noile dispozitive de navigaţie prin GPS Mio Spirit 2012 cu serviciul TMC integrat sunt disponibile pe piaţa din România la următoarele preţuri: Mio Spirit 495 Eu LMU TMC (4,3’’) la 779 Lei şi Mio Spirit 695 Eu LMU TMC (5’’) la 879 Lei.

Spirit_680_685_687_PL

To Top