Stiri

Neogen a preluat site-ul de jocuri multiplayer doizece.ro

Neogen a cumpărat site-ul de jocuri online doizece.ro. Sa vedem ce zice Neogen despre această tranzacţie:

Neogen SA, lider regional al pietei serviciilor online, a concluzionat zilele trecute preluarea site-ului de jocuri doizece.ro.

„Neogen a avut intotdeauna in vedere diversitatea serviciilor pe care le ofera utilizatorilor, incercand permanent sa identifice cele mai interesante oportunitati din piata de Internet romaneasca. Doizece.ro va aduce un plus de divertisment si interactivitate retelei de site-uri Neogen”, a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA.

„Avem incredere ca neogen.ro va mentine doizece.ro cel mai bun site de divertisment si jocuri online din Romania” a declarat Octavian Costache, Coordonator proiect doizece.ro, referitor la aceasta preluare.

Partile n-au facut publica valoarea tranzactiei.

Şi asta spune site-ul doizece::

Cu surle si trambite anuntam ca doizece.ro a facut inca un pas pe drumul dezvoltarii sale si in curand va face parte din marea familie Neogen! Aceasta este o veste buna in primul rand pentru voi, utilizatorii nostri, cei care timp de trei ani ati avut rabdare cu noi si ne-ati ajutat sa facem din doizece un loc mai bun. Acum, prin Neogen, va vom putea oferi o calitate mai buna si vom vedea tot internetul .ro trecand la joaca online, cat ai zice „doizece”!

Si pentru a lamuri ce si cum de azi inainte, ne-am gandit sa raspundem la intrebarile care sigur te macina in aceste momente:

– Ce se va intampla cu contul meu?
Doizece.ro va continua sa functioneze fara intrerupere, si in plus vom transfera site-ul pe un server dedicat si mai performant. Dupa transfer vom integra baza de date in marea familie Neogen, astfel incat sa beneficiezi de jocurile preferate si de toate serviciile Neogen folosind aceeasi combinatie user/parola.

– Vreti sa spuneti ca doizece va disparea in interiorul Neogen?
Din contra: vom dispune de noi resurse care ne vor ajuta sa crestem, iar jocurile doizece vor fi savurate de milioane de utilizatori.

– Sunt dependent de raspunsurile echipei de suport, nu pot trai fara ele!
Voi beneficia in continuare de acest tratament?
Bineinteles, vei primi in continuare tot suportul de care ai nevoie, atat prin intermediul adresei de mail contact@doizece.ro, cat si pe forum. Chiar mai bine decat inainte, deoarece astazi ii uram bun-venit Marianei, care a venit sa intareasca echipa moderatorilor, a-toate-stiutorilor si lamuritorilor de pe forum!

Iti multumim din suflet pentru ca ne-ai fost alaturi pe parcursul extraordinarului Episod I din aventura pentru cucerirea internetului .ro, si pregateste-te pentru noi si noi surprize, caci Episodul II e pe cale sa inceapa..

Echipa Doizece.ro

To Top