Stiri

Nexus 7 – prima tableta cu Android 4.1 Jelly Bean

Tableta Nexus 7 are diagonala de 7 inch si este dezvoltată în colaborare de ASUS și Google. Este prima tabletă din lume cu Android 4.1 Jelly Bean

Nexus 7 vine cu un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, procesor grafic GeForce cu 12 nuclee si ecran cu rezoluție de 1280×800,\.

google asus nexus 7

Pret Nexus 7: varianta de 8GB este disponibila pentru 199 de dolari, în timp versiunea de 16GB costă 249 de dolari.

Oferind o autonomie de 9.5 ore, având un profil de numai 10.5mm și cântărind 340 grame, tableta are portabilitatea unei cărți, fiind însă conectată la conținutul digital din întreaga lume.

Jocurile sunt îmbunătățite de senzorii lui Nexus 7, care includ giroscop, accelerometru și NFC, precum și un ecran sensibil în 10 puncte. Utilizatorii pot explora peste 600.000 de aplicații și jocuri disponibile în magazinul Google Play. Pentru un timp limitat, Nexus 7 vine preîncărcat cu un credit de 25 dolari în Google Play pentru achiziția de filme, cărți, reviste și multe altele.

Pentru utilizatorii care caută o protecție suplimentară, Nexus 7 are o carcasă opțională inteligentă. Protecția inteligentă este o carcasă dură din polimer cu o textură mată aderentă care protejează Nexus 7 de șocuri și zgârieturi, oferind aderență suplimentară. Carcasa vine în șase culori diferite pentru a permite utilizatorilor să o aleagă pe cea care se potrivește stilului lor de viață și permit posesorului de Nexus 7 să călătorească încrezător. Nexus 7 aduce la un loc filosofia ASUS “design thinking” și cea mai recentă versiune a platformei inovative Android pentru a oferi cea mai bună experință de lucru la un preț irezistibil.

Cum merge Nexus Q:

To Top