Editorial

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

La Muzeul National Cotroceni au fost lansate doua produse Nikon destinate fotografilor profesionisti: aparatul foto DSLR cu senzor FX, D700, si primul blit din lume cu firmware actualizabil, SB-900. Evenimentul, organizat de SKIN, a cuprins prezentarea detaliata a celor doua aparate, realizata de catre celebrul fotograf Dinu Lazar, un concurs de fotografie, la care au fost invitati sa participe toti fotografii prezenti, si un recital sustinut de catre Ada Milea.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni


Au luat cuvantul, de asemenea, Richard Leigh, Director de Dezvoltare Nikon Europe, Adelin Petrisor, imaginea Nikon D700 in Romania si Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania. Moderatorul discutiilor a fost prezentatoarea TV si fotografa Luana Ibaka.

Sesiunea de prezentari a fost inaugurata de catre Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania, care a vorbit despre beneficiile pe care SKIN, ca importator oficial Nikon, le aduce: garantie de doi ani, service autorizat cu tehnicieni scolarizati de catre Nikon, disponibilitate rapida a produselor, suport tehnic telefonic si online.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

Richard Leigh, Director de Dezvoltare Nikon Europe, a felicitat echipa Nikon Romania pentru realizarile din primele zece luni de existenta, iar Adelin Petrisor, imaginea Nikon D700 in Romania, a explicat care sunt calitatile Nikon care l-au convins sa isi asocieze imaginea cu acest brand.

Fotograful Dinu Lazar a incheiat sesiunea de prezentari explicand detaliat specificatiile Nikon D700 si Nikon Speedlight SB-900.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

To Top